Céges okostelókat szokták figyelni?
tehát pl nem mondhatok zöldeket a fönöknek, hogy én most nem tudok bemenni, mert hazamentem vidékre szabadság alatt, stb?
Mert ránéz a céges telómra, hogy hol vagyok.
de igazából értem én, hogy a legjobb elsunnyogni a megfigyelést a munkavállaló elől, mert ha tisztességesen meg lenne mondva, hogy ez a helyzet, akkor az emberek odafigyelnének arra, hogy a telefonnal óvatosan bánjanak!
igy viszont, simán tudják, hogy én merre járok, mit csinálok munka után, nem hazudhatom azt, hogy hazajöttem vidékre, hogy nem tudok bemenni dolgozni másnap a szabadságomról, keressenek mást.
Nem tudok elmenni állásinterjúkra sem, mert ha elkérezkedem, vagy szabadságot veszek ki, akkor rögtön lecsekkolnak, hogy mégis merre járkálok.
Ha pedig látják, hogy otthon vagyok, vagy a telefon ki van kapcsolva, akkor felhivnak és jön a vergődés, hogy milyen dolog az, hogy nem vagyok elérhető.
szóval ez 1 ördögi kör.
Egyébként be fogok vinni egy ócska telefon a céghez, felkapcsolom a céges wifire, és rögzítem a csomagokat amik bemennek a telóba a hálózatról és rögtön kiderül a turpisság...
azért azt nem nézem ki ezekből a kémszoftverekből, hogy úgy fel tudnak települni a telefonra, hogy annak nincs nyoma a hálózati forgalomban. (packet capture)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!