A nettó 170 ezer forintos fizetés jó fizetésnek számít ma Magyarországon?
Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 22:17
1/49 anonim válasza:
Pesten nem nagyon (tekintve, ha mondjuk albérletben laksz), itt Békésben viszont nagyszerű.
2/49 A kérdező kommentje:
Szegeden a 170 nettó jó fizetésnek számít ?
2017. dec. 20. 22:21
3/49 anonim válasza:
Ha semmilyen adósságod nincs, valamint nem albérletben laksz, elmegy. Laktam Szegeden, azért oda is kell della.
4/49 anonim válasza:
kezdőfizetésnek jó. egzisztenciát nem lehet belőle létrehozni.
5/49 anonim válasza:
Egy korszerűsített házat egy magad fenn tudsz tartani belőle jó állapotú autóval, ha nincs semmilyen kölcsönöd.
6/49 anonim válasza:
Egyedül porfészekbe jó, és csakis úgy, ha egyedül laksz, saját lakásban, mindenféle tartozás nélkül, puritán életmóddal.
7/49 anonim válasza:
Attól függ, mennyi a kiadásod, mik az igényeid, és hogyan bánsz a pénzzel. Van, akinek a sokszorosa sem elég, van, aki ebből kényelmesen él (akár Budapesten is...)
8/49 anonim válasza:
Szerintem tűrhető fizetés. 2 éve én Pesten is ennyivel kezdtem nulla tapasztalattal, betársulva sokakhoz albérletbe. Ma már minden hatalmasat változott körülöttem. Pl. a fizetésem is több, mint megduplázódott. Szóval kezdetnek nem rossz.
Persze ez általánosítás, végzettség, élethelyzet, stb. függő.
9/49 anonim válasza:
Én nagyon szegényesen, de jelenleg pont a feléből élek havonta... annyi mázlim van, hogy ingyen lakom nagymamámnál... most 2 évet suliba járok hogy változtatni tudjak az életemen, ehhez be kellett vállalnom egy ilyen rugalmas időbeosztású de brutál szarul fizető melòt...
Jelenleg 170ből úgy élnék mint egy király.
10/49 Picur888 válasza:
Simàn jó fizunak szàmit, sokan ma Magyarorszàgon mèg ennyit sem keresnek...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!