Ha valaki eljön egy munkahelyről, akkor neki kellene bevinni sütit?
Figyelt kérdés
Felmondtam a munkahelyemen, a héten vagyok utoljára. A kollégáim már mondogatták, hogy milyen sütit szeretnek, és hogy az utolsó "búcsúnapomra" olyat hozzak nekik búcsúzóul. Korábban, mikor gyakornokként jöttem el egy cégtől, mert lejárt a szerződésem, akkor a munkatársaktól, főnökömtől én kaptam virágot és ajándékcsomagot. Most akkor ez hogy szokás? Valóban annak kéne vinni "búcsúsütit", aki távozik? Nem őt búcsúztatják?2017. dec. 18. 19:38
11/14 anonim válasza:
Sütit a munkahelyre a kollegának? Bakker kisbalta az összes szar reteknek a fejébe nem süti!!!
Bár ott tartanék hogy felmondás, és séta kifelé. Még utoljára a padlóra szarnék távozáskor csak hogy biztosan tudják mit gondolok róluk az eégsz helyről.
12/14 anonim válasza:
#11: Na jó, de te a jelek szerint, finoman szólva is undorodsz a munkahelyedtő, kollégáidtól. Sokan vannak így, de azért akadnak olyan munkahelyek, ahol jó, sőt barati a társaság, netán munkán kívül is "összejárnak". Az ilyen helyeken azért nem ördögtől való, hogy utolsó nap "visz be" az ember valamit és netán ő is kap búcsúajándékot.
13/14 anonim válasza:
"Na jó, de te a jelek szerint, finoman szólva is undorodsz a munkahelyedtő, kollégáidtól. "
Hát bakker... eltaláltad. Rajtam múlna duplacsövű és ... nem folytatom. De tényleg nem mert január végén úgy néz ki itt is hagyom. És sütemény? Majd mit nem.
Egy jó loccsanós köpés a főnök pofájára az viszont lehet.
14/14 A kérdező kommentje:
Hát azért ennyire én nem vagyok rosszba a munkatársakkal, a vezetőséggel már inkább. Viszont közvetlenebb, baráti viszonyt sem érzek, szimpla munkatársi viszonyban vagyunk, teljesen semlegesek, ezért sem értem, hogy miért kellene bármit is vinnem nekem, mint távozó.
2017. dec. 20. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!