Ez mennyire jogos egy főnöktől, mondhat ilyet?
Végül is már akkor sejthettem volna, hogy ez lesz. Amikor odakerültem figyelmeztettek vele kapcsolatban. Vigyázni kell vele.
Gondoltam velem ez nem biztos hogy megtörténik maga a meló pedig nagyon tetszett. Ezt a lelkesedést kiölte belőlem nagyon is. Aki előttem volt ő sírva ment ki a munkahelyről. Így emberrel nem bánunk feltéve ha normális az illető. Ő kb. Két hónapot se dolgozott le vele én pedig 20 napot csak. És a fent leírtak történtek. Bár szerencsére tp leszek már de nagyon bánt a dolog
Így talán annyi vigaszom van, hogy ha ez másodszorra történik meg akkor nem hiszem hogy bennem van a hiba. 3 hó alatt 2 alkalmazott egy főnöknél durva.
Persze nem állítom én sem vagyok tökéletes mindenkiben van hiba.
Kérdező, nem a te hibád. Viszont jó tanácsként állásinterjú alatt légy elővigyázatosabb. Gyanakodj, ha nagyon negédes a főnököd. Tegyél fel te is kérdéseket, mint elődöd mennyi ideig dolgozott a cégnél és miért ment el, illetve, hogy mérik a teljesítményt és milyen gyakran kapsz visszajelzést.
Az ilyen főnököt pedig simán elmarasztalhatják, amiért az alkalmazottai ilyen sűrűn váltakoznak.
Ha az interjúztatón látszik hogy kínos helyzetben van, akkor az rossz jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!