Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez mennyire jogos egy főnöktől...

Ez mennyire jogos egy főnöktől, mondhat ilyet?

Figyelt kérdés
Egy hónapja helyezkedtem el egy új állásban. Nagyon örültem hogy váltani tudok. Azonban előjött a gond. Eleinte próbáltam nem bántóan felfogni. Végül is talán a 20. napja lehettem ott és a főnököm bejött az irodába, persze van egy stílusa de ugye senki sem tökéletes címszóval ezen próbáltam magam nem is idegesíteni. Végül az lett belőle szó szerint közölte hogy én idegesítem őt x dolog miatt, személyiségre utalva hogy változzak meg. Amiről egyszerűen ilyen vagyok. Ezt anno régebben is mondta, van az hogy amikor mindegy mit csinálok beleköt. Múltkor egy"e" betű miatt kaptam nyelvtan órát. Ez se semmi 5. Nap üvöltött velem egy másik kolléga előtt aki már megjegyezte hogy nem normális ez a no. De ilyen hogy idegesítem xdologgal változzak meg mert ez így nem lesz jó ilyet jogosan mondhat?
2017. dec. 18. 11:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Végül is már akkor sejthettem volna, hogy ez lesz. Amikor odakerültem figyelmeztettek vele kapcsolatban. Vigyázni kell vele.

Gondoltam velem ez nem biztos hogy megtörténik maga a meló pedig nagyon tetszett. Ezt a lelkesedést kiölte belőlem nagyon is. Aki előttem volt ő sírva ment ki a munkahelyről. Így emberrel nem bánunk feltéve ha normális az illető. Ő kb. Két hónapot se dolgozott le vele én pedig 20 napot csak. És a fent leírtak történtek. Bár szerencsére tp leszek már de nagyon bánt a dolog

Így talán annyi vigaszom van, hogy ha ez másodszorra történik meg akkor nem hiszem hogy bennem van a hiba. 3 hó alatt 2 alkalmazott egy főnöknél durva.

Persze nem állítom én sem vagyok tökéletes mindenkiben van hiba.

2017. dec. 18. 13:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha a főnök "pikkel" rád, nincs értelme erőltetni a dolgot.
2017. dec. 18. 23:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen hülye főnök(nő) szerintem se fog megváltozni, hacsak sokkhatásszerű csapás nem éri. Pl. kiderül, hogy jó vagy a nagyfőnöknél.
2017. dec. 19. 17:34
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, nem a te hibád. Viszont jó tanácsként állásinterjú alatt légy elővigyázatosabb. Gyanakodj, ha nagyon negédes a főnököd. Tegyél fel te is kérdéseket, mint elődöd mennyi ideig dolgozott a cégnél és miért ment el, illetve, hogy mérik a teljesítményt és milyen gyakran kapsz visszajelzést.

Az ilyen főnököt pedig simán elmarasztalhatják, amiért az alkalmazottai ilyen sűrűn váltakoznak.

Ha az interjúztatón látszik hogy kínos helyzetben van, akkor az rossz jel.

2018. márc. 23. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.