Mit lehet kezdeni az állandóan pátyolgatni való kollégával?
Már az elején le kellett volna ráznod, vagy legalább éreztetni vele, hogy terhes a társasága. Mert most nem érti, hogy mi bajod van, ha eddig segítőkész voltál, most meg hirtelen megváltoztál - legalábbis ő így látja.
Legyél határozott, és háríts el minden közeledést felőle, ha kérdez, mondd meg hogy te sem tudod biztosan, inkább nem mondanál semmit.
És? Oldja meg, neked a mu kahelyen az a dolgod, hogy dolgozz, nem hogy lelkizz egy láthatóan eléggé életképtelen emberkével aki miatt tényleg ki fognak dobni, ha nem vigyázol :(
Én az ilyeneket gyorsan lerázom, hagyjon békén, van mentora, menjen hozzá vagy oldja meg, de én. A saját dolgommal foglalkozok... nem is zaklat senki munkaidöben, mert leszarom a "hallottad? És már mondja" embereket.
én is ugyanilyen ember vagyok. A pátyolgatnivaló.
Jó tudni, hogy ilyeneket gondoltok rólam( habár nem vagyok meglepve, mert sejtettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!