Csak szerintem elfogadhatatlan, hogy egy munkahelyen, ahol egyenruha van, át kell öltözni, nincs külön női és férfi öltöző?
Figyelt kérdés
Ez egy vendéglátóhely, "puccos" helynek van beállítva, az ételek drágák a minőségükhöz képest. Ennek ellenére is nagy forgalmú, van bőven bevétel, mégis az öltöző és úgy komplett az egész személyzeti részleg egy koszos, sötét, büdös alagsorban van, ahol van egy szó szerint lyuk, amit az étterem öltözőnek nevez. Ez valójában közös, semmi elkülönített rész nincs a nőknek átölzözni, a WC is az. A szekrények mennyisége a dolgozók negyedére elég, szóval egy mini szekrényben van hármunknak hely. Ehhez képest most újítják fel az étterem felső szintjét, a vendégteret, amit nagyobbá alakítanak. Csak szerintem pofátlanság ez? Arra bezzeg nincs pénzük, hogy normálisan, két elkülönített nemű öltözőt kialakítsanak, ami alap. A legtöbb női kollégám is panaszkodik, hogy nem tudnak normálisan átölzözni, mert a férfiak jönnek-mennek ki-be az öltözőbe. Ráadásul ők vannak többségben dolgozók. Egyszerűen ez írtó kellemetlen, legtöbben már a munkásruhájukban járnak dolgozni (köztük én is) hogy ne kelljen ott férfiak előtt bugyiban meg melltartóban lennem.2017. dec. 4. 23:56
11/14 anonim válasza:
Ha egyetemen tanulsz, miért nem helyezkedsz el olyan területen, aminek valami köze van a tanulmányaidhoz...így csak lesz egy diplomád, amivel kitörölheted.
12/14 anonim válasza:
Nem az előző 64%os vagyok , filmezzétek le rejtve a mocskot és adjátok elő pár normális emberrel a vezetőknek a javaslatokat . Ha kirúg akkor is mindegy de elkülditek tényfeltáró műsorokba kertvhez , van pár fórum . Aztán ha hasonlókat tapasztalsz új kócerájokban arra a helyre nem mész melózni .
13/14 anonim válasza:
Jaj, de kis balerina vagy:DDDD
Ha tiéd lenne a bolt még öltözőt sem tartanál...oldják meg a rabszolgák:D
Így működik, mert látod működik;)
14/14 anonim válasza:
Kevés a személyzet, akkor is megjárna 2 külön " luk " a normális átöltözés miatt.
Ezt sehol nem tudják hogy van vendéglátós hely ahol nincs külön ez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!