Ez mennyire elfogadhatatlan?
El szeretnék menni nyaralni, de nincsenek barátaim.
Az anyagi helyzetem viszont megengedné, hogy elhívjak valakit, akinek minden költségét állni tudnám.
Tudom, pénzért nem lehet barátokat venni, de legalább arra az egy hónapra lenne társaságom.
Attól függően, hogy ki mit mond, húzhatod a strigulákat!
Még csak véletlenül se magadra hallgass!
A tageket nézve én is simán bármikor veled mennék és még azt se kérném hogy fizess mindent. DE nyárig van még kis idő. Facebookon pedig rengeteg csoport. Próbálj barátokat szerezni. (neki ne említsd ezt a dolgot) Biztosan találsz olyat akár egy hónap alatt is akivel egy hullámhosszon vagytok. Mindenképp olyat keress akivel közel laktok egymáshoz. Azért mert így személyesen is sokat tudtok együtt lenni.
Ha találsz ilyet akkor próbálj vele sokat (kb minden nap) beszélni, mindenféle témáról. Telefonáljatok, videózzatok, mozduljatok ki vagy menjetek át egymáshoz. És ne csak a kpop legyen a téma hanem minden. Ha sikerül jól választanod akkor egy hónap alatt is olyan közel kerülhettek egymáshoz amit most még nem is gondolsz.
Szerintem először ezt próbáld ki. És akkor nem csak egy nyaralás idejére lenne egy barátod hanem jó eséllyel lenne egy igazi. :)
Nem egy hónapos barátságot keresek, nyilván.
Ha így lenne, akkor bárki jó lenne, nem pedig próbálnék olyasvalakit találni, akivel van közös téma.
Ez a nyaralás nem esedékes idén nyáron, tekintve, hogy nincs kivel. :D
Igen, örülnék, ha valaki közel laknak hozzám, csak nehéz. Hidd el, próbáltam már, nem úgy vagyok, hogy semmit nem teszek a barát találás érdekében.
Nem kottyan meg ez az összeg, nem a pofátlanságról van itt szó. Nyilván a kihasználás más, és arra jogos is lenne.
De, én igyekszem ismerkedni. Élőben elég jól is megy, csak nem szeretem. Én neten jobban érzem magam. Inkább beszélgetek valakivel két-három hetet és utána találkozom vele. Valahogy engem feszélyez, hogy személyesen ismerek meg valakit, és nem tudom róla, hogy mennyire elfogadó például. Lehet megkedvelném, és kiderülne több találka után, hogy homofób. Óriási csalódás lenne. Ezzel szemben ez itt rögtön kiderül, hiszen, ha valaki ír, annak tudatában teszi, hogy látja a kulcsszavaim.
Kulcsszavak alapján nekem szimpi vagy, hasonló az én érdeklődésiköröm is. :)
Szivesen megismernélek, mert nincsenek olyan barátaim akikkel tudnék az animékről beszélgetni!^^
(Bocsi ha kicsit offtopic voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!