Késni nem szabad csak a főnöknek? A többiek meg repüljenek?
Hogy van ez egy munkahelyen? Itt volt a kínai delegáció egész város lezárva az egész egy nagy káosz (hétfőről beszélek). Nem lehetett haladni se kocsival se tömegközelekedéssel ráadásul a metrófelújítás miatt még a metró is kiesett.
Persze hétfőn mindenki elkésett. Mindenki még a „nagy“ főnök is.
Majd bejön szája habzik és ez hol van az hol van miért késik? Kérdezi miközben ő is késve jött nem is kicsit. És őrjöng hogy majd én rendet teszek vége lesz ennek el vannak ezek kanászodva.
Mondja miközben ő is késett.
Ezért kérdezem: késni azt nem szabad csak a főnöknek? A többiek meg repüljenek?
Hogy meri számon kérni egy ilyen szituban a késést lévén ő is késett?
Még ha ő nem késett volna-de akkor is a csapból is az folyik hogy be van állva minden áll busz kocsi még villamos is.
Pszichopata a köbön?
Na most ez a duma hogy jön ide amikor világos hogy itt egyszeri és nem permanens okról van szó?
"De akkor itt is egy válasz, tessék. Az a helyzet, hogy ez cégtől és munkakörtől függ. Ahol pl. 5-kor zárják az irodaházat/üzemet, vagy több műszak van éles váltással, ott nem szabad késni, mert nincs lehetőséged tovább maradni, hogy ledolgozd, vagy a kollégáiddal szúrsz ki. Ahol van némi rugalmasság, nincs éles váltás, van lehetőség ledolgozni a késést, hogy pl. tovább maradsz bent annyival, ott jobban elfogadják, de azért ne legyen rendszeres. Ha v"
"Ahol szigorú a munkarend, ott egyszeri alkalommal SEM szabad késni,"
Oké. És ha mégis késtem most akkor mi lesz? Hm? Máglyahalál, kerékbetörés vagy mégis mi?
De vigyázz a válasszal mert ami szankció rám, a mezei melósra érvényes az a szankció hatványozottan érvényes a főnökre. Hiszen ő a minta az etalon. Ő az akinek nem lehet folt az ingén.
Mert ha az ő inge foltos nem kérheti számon az enyém miért az.
Majd az az övé sose az majd akkor lehet számon kérni.
"Én a helyedben nem másokkal foglalkoznék"
nem foglalkozom én másokkal. Csak tudod ha egy olyan alak kéri számon miért vagyok piás (mondjuk) aki maga is alig áll a lábán a piától akkor azért megkérdem-piás vagyok? Miért maga mi?
vagy neki szabad nekem nem vagy hogy?
Akkor kérje számon ha ő színjózan mindig.
Csak PÉLDA volt a gyengébbek kedvéért.
Tévedésben vagy: ami szankció RÁD vonatkozik, az rád meg az azonos beosztásban lévökre vontakozik - és adott esetben késés miatt levonhatják X óra bérét a fizetésedböl, le kell dolgozni a késést vagy egyéb, a munkahelyen megszabott szankciót kapod.
A fönök NEKED nem köteles egyáltalán elszámolni a késéssel - ezt a saját fönöke felé kell megtennie, amennyiben a fönök kifogásolja a késést, és ebben az esetben az ö munkakörére vontakozó büntetés jár neki (feltéve, hogy egyáltalán jár, mert az ö szerzödése nem egyezik meg a tiéddel)
"Még fiatal lehetsz"ű
Ahogy vesszük. 47 vagyok.
Nem hinném hogy ez még fiatal.
Etikáról hallottunk már? Etika.
Tudod nem kérem számon azt máson amit magam is szarok megtenni.
Elemi etika.
NEM, EBBEN NINCS IGAZAD!!!!!
Ha a fönök hullarészeg is lenne, attól még NEKED nincs jogod részsegen menni munkába és fönöknek joga (SÖT KÖTELESSÉGE) téged emiatt megbüntetni. Az más kérdés, hogy a fönöknek IS járna büntetés, de az, hogy MÁS IS VÉT a szabályok ellen, NEM MENTESÍT téged ezek alól!
A te logikád alapján, ha valakit meggyilkolsz, nem büntethetnek meg, mert más is gyilkol már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!