Ti szólnátok a főnöknek, hogy szerinted ne vegye fel az illetőt a munkára?
Neked van egy véleményed róla. (De ezt senki sem kérdezte.)
Ha ő tényleg megemlít téged, és ezért esetleg téged megkérdeznek, akkor elmondhatod a véleményed (diplomatikusan).
De alapból nem a te feladatod a felvétel, így ha most szólnál, akkor tuti, hogy csak sz*rkeverőnek tartanának:(
Köszi a válaszokat, jöhetnek még.
Nem is örülnék, ha odakerülne, én se örülnék a bunkó stílusának. Nem szeretném naponta látni. De amit írtam, az igaz, nem csak személyes piszkálódás.
Utálni nem utálom, inkább fárasztónak tartom, és attól félek, hogy az emberek összekapcsolják velem.
Hogyan lehet diplomatikusan elmondani?
Én vezető lennék, a véleményem meglenne, RÓLAD ! Szemmel tartanálak az fix és elkönyvelnélek . De szerintem meg sem hallgatnálak, ennyi.
Te nem tudhatod, hogy az illető, hogyan viselkedik egy másik környezetben, egy másik munkahelyen, más csapatban. Lehet jól érezné magát és onnan menne el nyugdíjba és földre szállt angyal lenne.
Nem is értem, hogyan számolsz te el a lelkiismereteddel (ami nincs), hogy aláakasztanál valakinek és elütnéd egy jó lehetőségtől, pénzkeresettől.
Tudhatják az ottlévő kollégák, hogy ismeritek egymást?
Ha felveszik is, hagyd meg a főnőkének eldönteni kell -e ez a munkaerő.
tudtommal van még próbaidő. És ha géz van a véglegesítés után is " lapátra " tehetik...
Még erre a részre esetleg várok reakciókat:
"Ha ő tényleg megemlít téged, és ezért esetleg téged megkérdeznek, akkor elmondhatod a véleményed (diplomatikusan). "
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!