Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek? Teljesen tanácst...

Mit tennétek? Teljesen tanácstalan vagyok. Küldjem a CV-m vagy sem?

Figyelt kérdés

Kis városban élek, HR területen dolgozom. A jelenlegi munkahelyemen nem rossz a fizetés, még is gyomor ideggel megyek be minden nap. Még sem álmaim munkahelye, így is én keresek a csapatban a legkevesebbet. Most meghirdettek egy pozit talán álmaim helyén.

De félek mert mint említettem kis város, és nincs sok HR vezető a városban, ők ismerik egymást. Félek, mi lesz ha a jelenlegi főnököm fülébe jut, hogy pályázom máshová.

Attól is félek, hogy mit fognak gondolni rólam. Az évben már 2x váltottam munkahelyet. Így félek, hogy megbízhatatlannak tartanak. Pedig csak a helyem keresem.

Ti pályáznátok?

2017. nov. 26. 11:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Latod mekkora tevedesben vagy, es ugyanilyan vagy mint én... csak meg alszent is...

Kis faluban elek, es kisvarosban dolgozok... de martirkodj, es pontozgass csak tovabb lefele....

Ultragaz ez a sirankozas, es meg higy nem valtottal, nem.mesz a jobb fele... mit vesztesz aruld mar el?

Ezert vagy ott ahol vagy, es ezert maradsz is ott! Es az a szep hogy ezert nem hibaztathatsz senkit, csak sajat magadat...

En nem picsekolok rad tovabbi oerceket, mert kiderult higy nagyon alszent vagy es mocskolodsz, es olyanokat szolsz meg amilyen te is vagy.... vaktaba talalgatsz....

2017. nov. 26. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!