Hogyan kezelnétek egy olyan kollégát, akiről megtudnátok, hogy gyereke van egy családos embertől?
A részleteket nem tudjuk.
Hogy viselkednétek vele? Ha ismertek ilyet, vele hogy viselkednek?
A kapcsolatról annyit tudtam: Most válunk, mert megcsalt.
Aztán mikor észre vette, hogy velem előröl kéne mindent kezdeni, inkább visszament.
Sehogy, a magánéleted rád tartozik, nem a kollégákra.
Amúgy minek akarod az orrukra kötni?
Szóval átvert. Nekem is van ilyen tapasztalatom. Esélyt adtam egy évek óta a feleségétől külön élő férfinak, mert azt mondta, hogy hamarosan válik, amiből persze máig nem lett semmi, akart volna közös gyereket is. Évekig vált "hamarosan", aztán én váltam meg tőle. Ez nem ment vissza a kedves nejéhez, a nőnek van már más kapcsolata rég, csak egyszerűen nem válnak és pont.
Hülye voltam, hogy belementem, és te is.
A család egyben maradt, a gyerekek jól vannak, sőt ismerik a testvérüket. A feleség is ugyan úgy van, mert előtte sem szerelemből voltak együtt (vele többször is beszéltem, mikor megbeszéltük a dolgokat látta, hogy a kedves férje össze vissza hazudik). Az "apuka" nyilván nincs jól, mert már össze zavarodott a hazugságaiba, de ugyan úgy szaladgál a fiatal lányok után.
Tönkre tette az életemet, és nem is érdekli. Szóval, nem. Őt egyáltalán nem tudom sajnálni.
A csapatmunkával semmi bajom. Tudok csapatban dolgozni, nem vagyok önző, akár mennyire is azt gondolod. Azért mert kislányként hittem valakinek, senkinek sem akartam rosszat. De ezt már említettem, hogy a feleséggel is megbeszéltem, ő meg is értette.
Az a baj, hogy tudom, hogy igazatok van. Semmi mentségem nincs arra, amit tettem. De nem tudom megváltoztatni a múltamat.
Hibáztam, és lett belőle egy gyerek. Ha vissza mennék az időben, ugyan úgy nem tudnám elvetetni. Vállaltam a tetteim után a felelősséget.
Ha viszont vissza mehetnék, ezzel az eszemmel már bele sem kezdenék az egészbe. Sajnos akkor nem láttam ezt, tudom, hogy nem mentség és nem is annak szánom, de olyan szinten szerelmes voltam, hogy nem gondolkodtam. Már bánom, de ami történt, megtörtént.
Köszönöm a válaszokat, még ha el is ítéltek a tetteim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!