Ti hogyan kezelnétek a kétszínű kolleganőt?
Egy jócskán felnőtt, de nagyon gyereklelkű nő az illetékes, akinek nehéz gyerekkora volt, gondolom onnan ered a mániákus pletykálása... Konkrétan semmit nem tud megtartani, a legjobb barátait is kibeszéli (köztük a főnökünket) akit a háta mögött állandóan szíd és elhord minden beteg állatnak. Sajnos redszeresen hazudik az emberek szemébe, de a legijesztőbb ahogy ő maga is elhiszi a hazugságait. A munkában támogatnia kéne minket de inkább hátráltat és mindenre "nem tudom" a válasza. Sajnos mióta átlátom hogy milyen, nem szeretek bejárni a munkahelyünkre mert nagyon irritálja az igazságérzetem. Ő is érzi hogy bajom van vele és mindenkinek híreszteli is, hogy ok nélkül utálom őt. Nyilván vele kéne ezt megbeszélnem, de tudom hogy nem fogja belátni amit csinál így semmi értelmét nem látom. Illetve sajnálom is, mert nagyon sérült és azért viselkedik így. Persze van egy szerethető oldala is, aki kedves, jófej, meg tudom hogy egyébként milyen kis életképtelen, így nem szeretném véletlenül sem kirúgatni.
Persze a főnökünk is tudja hogy valami nincs rendben köztünk és próbált kifaggatni, sőt konkrétan rá is kérdezett, de nem mondtam semmit amivel mégis "elmondtam" valamellyest. Próbáltam elterelni, hogy év vége van, mindenki fáradt és jövőre újult erővel kezdjük majd mindannyian, remélem.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Szerezzél neki egy pasit, aki esténként megnyugtatja.
A lepedőakrobatika, sok emberre nyugtatólag hat.
"Ez jó volt :D :D de amúgy is gyakran f*sik :D"
De te legalább nem beszéled ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!