Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mitcsinaják a munkahelyen?

Mitcsinaják a munkahelyen?

Figyelt kérdés
tegnap éjel kellet volna dolgoznom de sajnos be aludtam és nem tudtam be szolni a főnöknek, mit csinajak?

2017. nov. 21. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Pánikolj és sírj hogy ne rúgjon ki.
2017. nov. 21. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Mond el mi történt és ígérd meg, hogy többet nem fordul elő. Vagy találj ki valami nagyon megható hazugságot.
2017. nov. 21. 12:19
 3/9 A kérdező kommentje:
második köszi, első nagyszerű világban élünk ahol az emberek nézik egymást kösszi
2017. nov. 21. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Most már semmit. Ki vagy rúgva.
2017. nov. 21. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen munkahelyed van, de nem lehetett volna ébredéskor valakit felhívnod?

Az azért enyhítőbb körülmény lett volna, mint most délben még azon filózni, miként oldd meg a tegnapi hibádat.

2017. nov. 21. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Beszólsz, hogy utólag írják be egy nap szabinak, ha még van felhasználhatód. Ha rendes a főnök akkor elnézi.
2017. nov. 21. 12:45
 7/9 A kérdező kommentje:
van szabadságom majd este kialakul
2017. nov. 21. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:

És a főnöködnek nem tűnt fel, hogy nem vagy ott? Vagy éjszakás műszakban nincs vezető?

Nem tudom... Én azért 8-9 körül már eljutok agyban oda (7-től dolgozunk), hogy feltűnik, ha valaki hiányzik és bizony körbekérdezek, hogy merre van az illető. Általában előbb csörren meg a telefonom, minthogy felmennék az irodába, leülnék és felhívnám az illetőt. :D Gyorsan terjednek a hírek.

Beszélni kell vele, el kell mondani neki, hogy ez történt és írja ki szabinak, így utólag is elnézést kérsz. Kb. ennyi.

2017. nov. 21. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:

"Mitcsinaják a munkahelyen?"

Talán olvasgasd a helyesírási szótárt!

2017. nov. 21. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!