Megalázhat szóban a munkáltató?
Utolsó nap szerződés...arra az 1 napra szólva:DDD
Ez üzlet-nem barátság, így kell a szerződés, a mese meg a gyereknek otthonra;)
A bizalmat meg ki kell érdemelni.
Rajtad múlik, mit engedsz egy munkáltatónak magaddal szemben, mennyi büszkeséged van.
Bizonyára az első takóskodásánál-simlizésénél a pitába zavartam volna és ha tovább okoskodik "jó tett helyébe", navot várjon:D
A munkáltatók majd szépen lassan hozzászoknak, hogy a fiatalok már egy új generációt képviselnek, akik bizony felállnak és odébb mennek, ha nem tetszik nekik valami. Nagyon helyesen cselekedtél, én már korábban ott hagytam volna a helyedben.
Én mindig azt mondom, hogy egyetlen ember van, aki beszélhetne így velem, ha megérdemelném, az pedig az édesanyám. Azt mindig arra a megállapításra jutok, hogy a saját anyám sem beszélt így velem soha, akármit is követtem el és ő akármennyire is fáradt volt, akkor mi a francot képzel magáról egy számomra vadidegen ember, hogy megenged ilyen stílust magának?
Nem lesz egy vezető tiszteletre méltó és tekintélyt parancsoló ezzel a modorral. Inkább lenézendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!