Szerintetek költözzek vissza vagy mi legyen?
Végre elköltöztem otthonról, már 1 hónapja, Békés megyéből Komáromba, egyedül. Van melóm is, egyedül lakok egy albiban. Nem szerettem már otthon lakni, vitáztunk a szüleimmel, a testvéremmel nem beszélek, ő még minidg otthon van, szerintem ott is fog meghalni, elegem lett ebből a helyzetből. Viszont ha haza kell jönnöm az albiba, sírni tudnék. EGyedül vagyok, a munkahelyem remek, a kollégák is, bejárom a várost, de borzasztóan egyedül vagyok. Csak év elején terveztem hazamenni. Most hideg is van, de bírom a sétát, de borzasztóan unatkozok. Találnék otthon is melót, pénzem is van az albira, de szinte sírva indulok reggel, úgyis sötét van. Jó, kicsit szipogok, mert jönnek szembe, de értitek a lényeget. Sőt, még túlórázok is, csak minél kevesebbet legyek itthon. Én, aki mindig is utáltam a túlórát... A kollégáim vagy 30- vagy 50+, én meg közöttük vok.
Nem a barátkeresés a problémám, mert tudnék találni hobbit, csoportot, ha akarnék. Hanem az, hogy még vitázva is jobb volt otthon, mint így, egyedül.
Keress magad mellé lakótársat, és majd rájössz, mekkora érték a magány.
Vagy nem, mert ha még veszekedve, becsicskulva is jobb, akkor mindegy, akkor lehet, hogy te is ott fogsz meghalni a szüleidnél, mint a testvéred.
3#: Ez az, hogy nincs honvágyam, úgy örültem, hogy jöhetek. Olyan jó volt térképpel mászkálni, sőt, már térkép sem kell, kutyát nem érdekli, hogy mikor érek haza - igaz, ezzel korábban sem volt probléma.
Én sem értem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!