Munkáltató a munkaügyi büntetést ráveri a dolgozókra na erre valaki valami okosat?
Na erre várom a nagyon okosok tanácsát. Valaki felnyomta a céget azOMFFnél hogy se rendes vizesblokk wc se öltöző se munkavédelmi felszerelés se rendes munkaív se rendes nyilvántartás stb nincs.
Volt ellenőrzés rengeteg mindent találtak. Szarrá büntették a céget kétmilliót bőven meghaladóan.
Másnap a főnök összehívta a melósokat és közölte velük tudja hogy valaki a melósok közül nyomta fel a céget de majd ő bosszút áll, a büntetést fizetik majd a melósok ő aztán nem fogja.
És nem a semmibe bezsél mert megjött a fizu épp most és laza 20.000 kevesebb mindenkinek.
NA??????
MEGTÖRTÉNT!!!!!!
"A fél országban olyan munkaerő hiány van"
Ja és hadd kötekedjek egy kicsit.....
A fél országban... oké.
És a másik felében ? ott nincs?
Ezek szerint ott nincs..
És honnan tudod én melyik felében vagyok?
Ha a zsebes pénzedből szed le, megteheti, így jártatok...
Dolgozzatok lassabban cserébe, ezt ti tehetitek meg.
Nekem sem tiszta a munkahelyem, csak éppen állásinterjún, amikor megegyeztünk, hazudtak, a papíron mást kaptam. Már akkor eldöntöttem, hogy egy évet lehúzok, mert fizetni kell a számlákat, és ne az legyen, hogy "túl hamar váltok", mert az is rosszul jön ki, ha másik helyre pályázok (akármekkora munkaerő hiány van, a gyakori munkahely váltást nem nézik jó szemmel), aztán lépek. Most épp álláskeresésben vagyok, de dolgozom még itt, mert kell a pénz, és amint találok mást, ami biztos, elköszönök.
Aki feldobta a céget nálatok, jól tette. Egy ilyennél még a McDonald's is jobb.
"Aki feldobta a céget nálatok, jól tette"
Hát de a 20.000 az ő zsebéből is ki lett véve!
És csak hogy tiszta legyen ez nem egy egyszeri elvétel, ez kb 1 évig így megy majd.
Már ha adott ember ott lesz még 1 év múlva is.
"Csoda, hogy a dolgozókat nem csípték meg, mert ha egy ellenőrzésnél kiderül, hogy a dolgozók is elfogadják a fekete fizut, "
nem azt nézték ezer mást. Ott kezdődött hogy munkavédelmi cucc... semmi. Ez volt a kiindulás.
Mi az igazi vicc? A valódi szánalom????
Miért nem ad a cég munkavédelmi cuccot? mert az pénzbe kerül és el akarja ezt is spórolni....
na most munkavédelem jön lebukik és büntetés. mennyi a bünti? Annyi hogy abből a az összes embert minden hónapban 2x tetőtől talpig felöltöztethetne...
Na ez az igazi tömény ostobaság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!