Hívtak állásinterjúra e-meilben, amit én nem vettem észre, pár héttel később csak. Írtam válasz levelet, arra viszont nem válaszoltak 3-4 napja. Kérdés?
Figyelt kérdés
Viszont az állást még mindig hirdetik, frissítik. Menjek be személyesen, hogy ha még aktuális érdekelne a munka? Szerintetek ilyenkor mit tegyek? Munkahelyet tudom, hogy hol van és lenne több pozícióra is felvétel, viszont a telefonszámot nem tudom. Várni nem szeretnék tovább és véleményem szerint felvétel még biztosan van és nem véletlen hívtak be, csak furcsa, hogy még kedden vagy szerdán írtam e-mail címükre és azóta semmi.2017. nov. 5. 15:50
11/13 anonim válasza:
ma 16:40
Ja kicsikém, hát ez nem indok. Valaki 12 óra után még másodállást is vállal, meg családod lát el, mi ehhez képest leülni egy gép elé és megnézni az üzeneteket XD
12/13 anonim válasza:
Akármennyit dolgozol, az e-mailed nagyjából 2 perc megnézni. Nem mellesleg érdemes okostelefonon beállítani a levelezést, akkor azonnal látod ha jött valami és 2 cigi közt tudsz rá válaszolni is.
Amúgy benne van a pakliban a szabadság November 1. miatt. Nálunk is aki tehette az elment.
13/13 anonim válasza:
Lehetséges, hogy úgy voltak vele, hogy link és megbízhatatlan vagy, ilyen meg hát kell a fenének... majd a munkahelyeden is elfelejtesz megválaszolni e-maileket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!