Hívtak állásinterjúra e-meilben, amit én nem vettem észre, pár héttel később csak. Írtam válasz levelet, arra viszont nem válaszoltak 3-4 napja. Kérdés?
Semmiképp ne menj be személyesen. Mindenki hülyének fog nézni. Írd be a google-be a munkahelyet és ki fogja köpni a telefonszámot is.
Ezzel együtt jobban jársz az email-ekkel.
Ha tudod, hogy mit kell csinálj, akkor minek kérdezed meg?
Azért írtam, hogy hülyeség bemenni, mert a legtöbb cég (99%) nem úgy működik, hogy te csak úgy bemész az utcáról és foglalkoznak veled. Persze lehet, hogy amit kinéztél az pont az 1%-ba esik, ez mondjuk igaz.
létezik tudakozó, miért nem hívod fel és kérded meg a munkahely telefonszámát ?!
gondolom volt jelentkező rajtad kívül dögivel, nem fognak könyörögni, kalapolni neked seperc mert rájuk írtál újra, nekik pont úgy nem fontos mint-ahogyan neked sem volt az. küldesz egy állásra pályázatot és rá se nézel az e-mailjeidre heteken, hónapokon keresztül, ez már magában sok mindent elárul valakiről.
nézd meg neten a telefonszámot és hívd fel őket.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!