Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudok jól kijönni a...

Nem tudok jól kijönni a kolléganőimmel?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok és nagyon értetlen... Van másik munkahelyem, ott nincs ilyen, ezt kiegészítő keresetként muszáj megtartanom februárig. Itt van 2 kolléganőm, a többiek férfiak.

Természetesen ők jobban kijönnek a férfiakkal is, lelkiznek, egymás nyakába ugrálnak, játékból megüti a másikat, káromkodnak, sértegetik egymást stb. Nálam nincs ilyen, nem vagyok ilyen közvetlen személyiség a barátaimmal szemben sem, a férfiak ezt elfogadták, abszolút udvariasak, kedvesek és segítőkészek. Ha elhibázok valamit, akkor halkan elmondják, kijavítjuk együtt, megmutatják mi volt a hiba és legközelebb hogyan kerüljem el, de csak akkor ha a főnök nincs a közelben :)

Ha a 2 női munkatárs valamelyike fedezi fel: előbb lecsesz a sárga földig, megvárja a főnök beérkeztét, majd levág egy ordítós hiszti-rohamot, hogy ennyire se vagyok képes (hogy a főnök odajöjjön és megkérdezze mi a baj, ott is elmondja ezt), 10 percenként visszatér emlékeztetni a hibámra... Pl most egy 2 héttel ezelőtti hibát emlegetett fel, hogy ne kövessem el még egyszer! Felfogtam, oké. Nem kell végigüvölteni sakálként az éttermet megint.

Tegnap azon volt a hiszti, hogy a főnök (aki 80-as évei végén jár) miért hív engem aranyoskának? Amikor megjegyeztem, hogy szerintem azért mert tippje sincs mi az igazi nevem, akkor hazugsággal vádolt. Érvként azt hozták fel, hogy a férfiak is drágámnak/kedvesemnek/stb hívnak, pedig ők tudják...

Szóval: valakinek van valami tippje, hogy miért kergült meg a 2 nő? Én teljes tanácstalanságban vagyok.

2017. nov. 4. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, a 2. "bekezdés"-től mintha csak a saját kolleganőimet olvasnám, ugyan ez megy nálunk is. Főnök előtt a bolhából is elefántot csinál, utána várják a reakciót, hogy mikor lesz belőle valami nagyobb vihar.. Sajnos sok helyen van ilyen, és nem értem, hogy embereknek ez hogyan okoz örömet.
2017. nov. 4. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert nők.

Én is nő vagyok és hasonló helyzetben. Sosem jöttem ki jól a nőkkel, mert rengetegszer kibeszélnek mindenkit (egymást is) és ez nekem nem jön be. Ezt kiszúrják mindig és ellehetetlenítenek. Bezzeg a pasikkal jól kijövök, akkor meg az a bajuk, hogy "r..nc" vagyok.

Ilyenek sajnos, ne törődj velük.

2017. nov. 4. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a legtöbb nőt, ha elcseszek valamit, über tudják mondani; de én már egy idő után "lesüllyedek a szintjükre" és igenis felsorolom az ő hibáikat. Lehet, hogy nem a legjobb tanács, de tedd te is ezt, elhiheted, hogy leszoknak a cseszegetésről, mert nem akarják visszakapni.
2017. nov. 4. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az "azért mert nők" válasszal egyetértek és kiegészíteném azzal,hogy MAGYAR nők. A többség irigy és fröcsög a rosszindulattól.
2017. nov. 5. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok de női munkatársak ki készitenek nem képesek emberként viselkedni.Vannak kivételek én igazábol azt nem értem a nők mi a fenért nem verik meg a parkoloban nyomikat.A férfiaknál azért nincs ilyen mert csak egy emberke csinálná jó esélyel másnap kapna az arcára vagy kicsinálnák másképen.De nőknél nincs ilyen inkkáb csoportokba állnak ha vannak nyomik nem fognak össze hogy, le számoljanak és nyugalom legyen.
2017. nov. 7. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak kollégát, egymás segítőit látják egymásban. A nők mindig az ellenfelet, a konkurrenciát látják egymásban. Ez genetikailag adott, mert ősember korukban a férfiaknak meg kellett tanulni együtt dolgozni, vadászni, az életmentő volt. Amíg a férfiak vadásztak, addig a nők otthon voltak és fúrták, ölték egymást és egymás gyerekeit, mert így öröklődött az ő génállományuk jobban. Nem tudsz tenni ellene semmit. Ha rosszabb vagy, mint a kolléganőd, akkor kíméletlenül kigúnyol és lenéz, ha jobb vagy, akkor meg irígységből tudna megfojtani.
2017. nov. 7. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!