Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Már több mint egy hete járok...

Már több mint egy hete járok munkaügyi központos képzésre és mindenféle hülyeséget tanitanak csak a szakmát nem, miért?

Figyelt kérdés
gazdasági alapismeretek ki a fszt érdekel?? vállallkozoi alapismeretek szintén, hülye munkanélküli örül ha valaki alkalmazza ezzel a szakmával majd ha végez, úgy se lesz senkiből vállallkozó, kommunikáció meg ilyen baromságok és ebből is akarnak modulzárót tartani, ha tudtam volna hogy ennyi eszük van ezeknek nem is jöttem volna ide tanulni, de már aláirtam mindent szóval végig kell szenvedni, ma már azt hittem kiugrok az ablakon még jó hogy nincs is sima ablak csak ilyen tetőablak.

2017. okt. 30. 17:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi az a hu de nagy szakma aruld már el....
2017. okt. 30. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Örülhetsz, hogy egyáltalán tanítanak valamit. Nekem a munkaügyis képzésen az órák 80%-án az oktatók csak sztorizgattak. Elmondták az élettörténetüket, merre utazgattak, vagy vadász történeteket meséltek, stb.

Kb 10 perc volt az oktatás, a többi része pedig mindenféle baromság.

2017. okt. 30. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Pedig az a " sallangnak " tartott információ is jól fog jönni!!

Bezzeg én tanulnék, csak engem nem iskoláznak be. Legalábbis úgy tudom : a megváltozott munkaképesekkel nem végeztetnek új szakmát...

Ne duzzogj! Tanuld meg az anyagot. Másképp nem, akkor magolj

2017. okt. 30. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!