Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A mai munkaerőpiacon a munkavá...

A mai munkaerőpiacon a munkavállalók válogatnak és nem a munkáltatók? Én ezt nem érzem egyáltalán

Figyelt kérdés

Azt hallom olvasom ezer helyen megfordult a régi trend és már nem a munkáltatók válogatnak hanem a munkavállalók, a cégek meg örülnek ha lasszóval befognak valakit.

Állítólag.

Én ezt marhára nem érzem.

Én azt tapasztalom hogy továbbra is a két kezem összetehetem ha találok helyet ami szóba áll velem.

Ill pontosítok. NORMÁLIS helyet...

Mert az igaz hogy trógerhely trógermelóval és szar fizetéssel ilyennel dunát lehet rekeszteni.Ilyet találok holnapra ötöt akár és azonnal felvesznek. Na ezek olyanok is. Nem véletlen hogy annyira senki se megy hogy azonnal felvennének.

De normális hely ami nem rabszolgatelep és nem egy tál lencsét fizetnek-na ilyet továbbra se találok égen földön se.

Velem van a baj?

2017. okt. 30. 14:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ki gondolta volna 25 éve, hogy egy kőműves, asztalos, szobafestő stb. 2017-ben is jóval többet keres majd, mint egy tanár, irodai ügyintéző stb. ???? Mindenki abban bízott, hogy előbb-utóbb utolérjük Ausztriát és itt is normális bérek lesznek és ezért is tanultak sokan tovább tök feleslegesen.
2017. nov. 1. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!