Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol helyezkedhetek el, ha...

Hol helyezkedhetek el, ha informatika szakra járok még?

Figyelt kérdés

Mivel foglalkozhatok majd, ha informatika szakra járok, de aligha ezen a területen szeretnék elhelyezkedni?

Németet sajnos nem tanulok csak külön, angolból nem olyan sok órám van, de a középfokú szerintem meg lehet. (Németből is)

A fizika heti 1x van, valamint komplex tantárgyban tanulom a kémit, földrajzot, biológiát. Nyelvtanunk is csak 1x van egy héten.

Így lenne esélyem még máshova is menni?

Milyen területek vannak teljesen kilőve?

Törődjek bele, hogy ezt elbsztam és már vagy informatikus vagy hajléktalan leszek?

2017. okt. 28. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Bár így működne, akkor én már évek óta a szakmában dolgoznék, csak sajnos nem így van. Valamiért belőlem nem szeretik kinézni (nem tudom miért, alacsony, vékony alkatú nő vagyok, és ez kötne le leginkább, ezt élvezném legjobban), de nagyon sok másféle állásra hajlandók lennének alkalmazni, pénzügy, ingatlanos, adminisztráció, csak éppen informatikára nem. Persze amint a kollégák rájönnek, hogy értek hozzá, egyből ki is használják, hogy segítséget kérjenek ebben-abban, mert én úgyis tudom, és nem kell akkor a helpdesket hívni, akiknek külön fizetni is kell... Már unom egyébként, de még nem tudtam váltani, azért nem adom fel, előbb-utóbb úgyis elérem a célom, ha nem kellene a megélhetéshez pénz, már rég felmondtam volna, és addig nem is vállalnék el semmit, amíg nem vesznek fel a szakmába, de sajnos nem állok úgy, hogy ezt megtehetném.

Szóval nyugodj meg, ha nem akarsz informatikával foglalkozni, lesz más lehetőséged is, de én azért örülnék neki, ha végre a szakmámért kapnám a pénzt, és annyit, amennyit mások is megkeresnek vele...

2017. okt. 28. 19:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm s válaszodat és sok sikert, a további elhelyezkedésedben! :))
2017. okt. 31. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!