Ciki vissza menni?
2-esnek igaza van, nem csak arról van szó, hogy ciki vagy sem, hanem szó szerint a lekötelezettjük leszel. Ez nem jelenti azt, hogy vissza is élnek majd vele, viszont ha mégis, nem sok mindent tudsz majd tenni, vagy tűrsz csendben, vagy elmész - ismételten, hónapokig jó kis beszédtémát adva mindenkinek. Plusz lehet, hogy vissza se vennének, arra hivatkozva, hogy egyáltalán nem vagy elkötelezett irányukba, az első jó(nak tűnő) lehetőséggel el lehet csábítani, ami egyrészt igaz a részükről, neked viszont szerintem elég megalázó lenne egy ilyen visszautasítás.
Úgyhogy összességében szerintem több szól ellene, inkább keress mást. Aztán esetleg 1 vagy 2 év elteltével, ha nagyon nem akarnak jól alakulni a dolgok, esetleg gondolkozz majd ismét el rajta, akkor már teljesen más, ha megpróbálsz majd visszamenni.
Még alá sem írtam a kilépős papírjaimat, a mostani helyemen is csak most kezdtem el dolgozni egy hete, de már nagyon megbántam hogy eljöttem onnan. Annyira friss a dolog hogy még "ki sem hűlt" a helyem. Talán ha ennyire gyorsan visszalépek akkor nem lesz annyira gáz.
Arra gondolok, hogy ha vissza vesznek akkor nincs min szégyenkezni, hiszen nekik is szükségük volt rám. Ha viszont vissza utasítanak, akkor meg már úgyis mindegy ki mit gondol, végleg tovább lépek máshová.
Ez hibás gondolat menet, vagy korrekt érvelés?
A te életed, te tudod mi van ott, ezt a kívülálló ember nem fogja tudni úgysem megítélni és döntést hozni helyetted.
Az tudom, hogy egyszer voltam én is ilyen helyzetben ,valahova visszamentem, de nekem az arcomba is mondták a kollégák, ha a helyembe lennének a bőr sülne le a pofájukról. Mikor volt legközelebb és megint otthagytam helyet, akkor meg úgy de úgy alám tett a vezetőség, hogy azóta is iszom a levét. Alám tettek úgy , hogy az egész életemet agyonravágták.
Ahol egyszer király voltál, ne.menj vissza verébnek!
Hidd el, higy nem olyan lesz már.
Ha egyáltalán visszavesznek :)
Páromék munkahelyén pl. fél évre tiltólistára kerülsz, ha beadtad a felmondásod... teljesen mindegy, milyen pozícióra jelentkeznél, egyszerűen elutasítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!