Nem szeretnek Magyarorszagra vissza menni mit tehetnek?
de nagyon szeretnem latni a nagymamamat viszont fel repulore ulni es szuleim meg nem hajlandoak vonatozni/kocsizni Angliaig mert az sok ido meg nagymamamnak lehet sok is lenne
En viszont nem szeretnek vissza menni nem szeretem az orszagot es a legtobb magyar embert szivbol meg is vetem és elegge nem kedvelem oket (a mentalitasuk meg a viselkedes miatt igazabol amikor legutoljara otthon voltam es szetneztem a maradek eletkedvem is elment senki se mosolyog ha masra mosolygok hulyenek neznek vagy azt hiszik "valamit" akarok..
4 eve voltam magyarorszagon utoljara mert szuleim szoktak kijonni meglatogatni nagymamammal meg skypolni tudok csak ha anyu vele van..
plusz ha szabadsagom van akkor mar inkabb repulok el nyaralni ibizara, tenerifere vagy hasonlo helyekre.. szuleimmel/barataimmal minthogy inkabb ott legyek
bocsi az ekezetek miatt nincs magyar billentyuzetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!