Megérné nektek vidékről bejárni dolgozni, ha 10-re kellene menni és este 9-ig kell dolgozni, és 7:30-kor kellene elindulnom busszal, és utána még vonatozni is kell oda-vissza?
Figyelt kérdés
2017. okt. 25. 19:14
1/9 anonim válasza:
- Ha nincs más munkalehetőség, igen
- ha nagyon jó a fizetés, igen
- ha szeretem csinálni, igen
(A férjem reggel 7-től este 8-ig dolgozik, 50 km-ről jár be.)
2/9 anonim válasza:
Nem! Ezt a munka beosztást, biztos nem vállalnám. 11 óra munka??? + 4 óra utazás. Hosszú távon teljesen kiégeti az embert.
3/9 anonim válasza:
Természetesen nem vállalnám el.
Persze, nem elég, hogy 11 órát melózok, még utazzak is 3-at mellé.
A nagy szart.
4/9 anonim válasza:
Ilyen munkaidő mellett még 2 és fél óra utazás csak egy irányba? És akkor még nem számoltunk a havazással, a késésekkel. Nem vállalnám. Erre már adhatnak albérlet támogatást. Ha nem adnak, keressenek közelebb munkaerőt. Ennyit egy munka miatt sem utaznék, ráadásul olyan későn hazaérni már nem is biztonságos.
5/9 anonim válasza:
Van az a pénz, amiért vállalnám.
6/9 anonim válasza:
Nekem nincs az a pénz. Nő vagyok, és nem érezném biztonságban magam olyan későn az utcán hazafelé, főleg, hogy mostanában több olyan esetről is olvastam, hogy munkába menet vagy munkából hazafelé egyedül az utcán sétáló nőket támadtak meg. Szeretek emberi időben hazaérni, amikor még mások is járnak az utcán.
7/9 anonim válasza:
Hát kb. ilyen munkarendem volt, egy üzletben dolgoztam és ennyit kellett utaznom is.
Elég para volt nőként, és ráadásul szarul is fizettek, de nem volt más akkor...Ideiglenesen talán bevállalnám megint, de eléggé lefárasztott+nagyon oda kell figyelni már este, vonaton is hová ülsz, stb.
8/9 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva azért, mert éjjel fél 12-kor nem érezném biztonságban magam, ha akkor kellene hazaérnem?
9/9 anonim válasza:
Max. akkor, ha nagyon jól fizet, és akkor sem hosszabb távra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!