Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Merjek OMFF bejelentést tenni...

Merjek OMFF bejelentést tenni a munkahelyem ellen ha csak szept óta kettőt rúgtak ki emiatt?

Figyelt kérdés

Nem fizetik meg a bérem teljesen jogtalanul levonnak belőle. Másnak is ezt csinálták bejelentették többen az OMFFnél. Lett is vizsgálat büntetés is, de kirúgás is, ahogy az omff lezárult ki is rúgták a bejelentőket. Ugye az omff által adott anonimitás szart se ér azt tudjuk mert hiába nem adják ki a bejelentőt, ha a dolog jellegéből simán kitalálható ki volt a bejelentő.

Így viszont merjek belentést tenni ez a kérdés? Mert úgyis kiderül így vagy úgy engem mondvacsinált okkal kirúgnak majd-mit érek az egésszel akkor?

MAx az igazságérzetem elégülhet ki, na de azzal nem lehet a boltban fizetni ha kirúgtak és nem lesz fillérem se.

2017. okt. 27. 20:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"Én is te is a hozzászólók is mind mind ugyanaz a személy vagyunk valójában."

Na most buktál le, ugyanis itt még egy szóval nem említettem a válaszadó alteregódat.

2017. okt. 28. 09:38
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha egy fokkal kevésbé lenne anonim az oldal és kötelező lenne a felhasználónév megjelenítése, akkor el is lehetetlenülne ez a troll. Addig pedig szinte minden 5. kérdés az ő agyának kreálmánya.

Vagy kénytelen lenne minden kérdéshez más profilt regisztrálni, de még így is a szóhasználat, fogalmazásmód, stílus azonnal lebuktatja.

Amúgy megsúgok egy titkot: a toplistában akkor is látszanak a nevek, és egyből a szemedbe ütközik hogy kinek van 1 hónap alatt 100-nál több pontja kérdésből. Ez havi 30+ kérdés, tehát naponta átlag egyszer jön egy kamu munkaügyes kérdés.

2017. okt. 29. 13:26
 13/19 A kérdező kommentje:

"Amúgy megsúgok egy titkot"

Oszt akko' mi van?

Hm?

2017. okt. 29. 14:52
 14/19 A kérdező kommentje:

"alatt 100-nál több pontja kérdésből. "

És ha nem 100 hanem 10x100 kérdés lenne akkor mégis mi lenne? Tilos?

Na... akkor?

2017. okt. 29. 14:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Szörnyű, egyesek arra izgulnak fel, hogy értelmetlen munkaügyis, alapítványi iskolás stb... kérdéseket írnak ki és értelmetlen vitát generálnak.
2017. okt. 29. 15:06
 16/19 A kérdező kommentje:

És azt te honnan tudod hoyg ÉRTELMETLEN????

Írd azt TE ÉRTED.... na az lehet.

Amit a te csirke agyad nem ért az értelmetlen?

Hm?

2017. okt. 29. 15:08
 17/19 A kérdező kommentje:

"Szörnyű,"

Fegyvert fog valaki a fejedhez hoyg olvasd? Na az lenne szörnyű. Nem tetszik unod stb? Húzz el máshova.

2017. okt. 29. 15:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Semmit nem számít. Amíg az emberek hajlandóak a nyilvánvalóan provokatív álkérdésekre reagálni addig mindig lesz itt hely a trolloknak is.

Te jól csinálod mert mindig jön egy újabb hülye aki képes beleállni a nem létező probléma vitájába, ahogy mindig jön a fix beszólogató aki elmondja hogy munkaügyis troll vagy. Amíg ezek nem kopnak ki addig a kérdések sem fognak, mert a trollkodás lényege hogy figyelmet kapjon a kérdező, és itt minden kamukérdésre bőven kijut 2-3 oldalnyi válasz. Ha én csinálnám én sem fejezném be hiszen működik a dolog. Úgyhogy holnap jöhet a kérdés a pofátlanul szabadságot kivevő munkatársak sokadik felvonásáról.

2017. okt. 29. 15:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Én nem tudtam, hogy kamu, nem élek napi életet ezzel a fos oldallal, hogy fejből vágjam ki hogyan troll itt. De ezek után azt hiszem jobb lesz még inkább hanyagolni ezt az oldalt.

Egyébként az aki minden nap képes feltenni egy kamu kérdés, annak valami k#rva nagy baj van a fejében.

2017. okt. 29. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!