Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az, hogy a stewardes...

ToBeOrNotToBe kérdése:

Miért van az, hogy a stewardesek mindig nők?

Figyelt kérdés
Szerintem férfiaknak ugyanannyi okuk van stewardesnek lenni, mint nőknek.Vagy lehet, csak nem szoktak? Tényleg érdekel.
2017. okt. 15. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már láttam férfit, de tényleg több a nő, vagy legalábbis jobban szem előtt vannak.
2017. okt. 15. 22:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez igaz. A stewardess mindíg nő.

A steward meg mindig férfi.

2017. okt. 15. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már jópár férfi légiutaskiserőt láttam, akit (ahogy előttem irtak) stewardnak hívnak.
2017. okt. 15. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Waitressek is mindig nők... ki érti ezt.
2017. okt. 16. 01:50
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

OFF: 4 válaszból 1 hasznos. sztem aki akarja, érti a kérdést. olyan jó lenne, ha ezek a félművelt kötekedők elhúznának az oldalról.

azért, amiért recepciósok többsége is fiatal nő. az ilyen munkahelyeken előny a jó külső és hagyományosan női munkának számítanak.

2017. okt. 16. 07:00
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó, a kérdező kiírja hogy miért mindig nő egy csak nőkből álló csoport és mi vagyunk a félműveltek. 😆😆

Világos..

2017. okt. 16. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:
17%

nem, azért írtam h félműveltet, mert aki értelmes vagy igazán akarja, megérti a kérdést. de igaz, lehet funkcionális analfabétát kell volna írnom.

a kérdező vszínűleg nem tudja, h a stewardess a női, a steward a férfi utaskísérő. ettől függetlenül teljesen egyértelmű, h arra kíváncsi, h az utaskísérők között úgy en bloc miért van ennyire kevés férfi.

2017. okt. 16. 10:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Én gyakran repülök, 1 pasi szinte mindig van a repcsin a 2-3 lány mellett.
2017. okt. 16. 19:18
 9/10 anonim válasza:
58%
vannak transznemű stewardessek is, a szűk szoknyácskájukon keresztül szembetűnően dudorodik
2017. okt. 18. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Magyarul ez a légiutaskísérő, angolul pedig ennek a női megfelelője a stewardess, a férfi megfelelője pedig a steward. Az angol nyelv elkülöníti a nemeket például ennél a munkánál, a magyar nyelv nem.
2017. okt. 19. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!