Minden munkahelyen ez megy vagy csak nálunk?
Én vagyok a legfiatalabb a csapatban ezért a legtöbb munkát nekem kell csinálnom. Egy suliban dolgozom ped asszisztensként de mellette takarítanom is kell.
Az egyik kolléganő a héten elkezdi, hogy Takarítsam ki az öltözőket mert nekem úgyis van időm! Mondom ok. (magamban meg, hogy téged miért fizetnek ha én csinálom a te munkádat?) Máskor is mondták már, hogy csináljam meg ezt azt mert én vagyok a legfiatalabb.
Kezdem azt hinni, hogy azért ugráltatnak mert én vagyok a legfiatalabb ők meg idősebbek és megtehetik ezt velem. Remélem ha egyszer váltok másik munkahelyre akkor nem ez lesz.
22/L
Kérdező te mire számítottál pontosan egy új munkahelyen kezdőként?
Mi felelne meg?
#19: De itt ki írta azt hogy nem csinálja meg a feladatait? Egy hölgy leírta az elején hogy minden munkát neki adnak, majd nyomkodják a többiek a telefont, de egy szóval nem írta hogy hőzöng vagy nem csinálja meg. A kérdező se írta sehol hogy a rá bízott feladatot nem végezte el. Én nem tudom neked mi bajod.
Meg mit tiszteljenek egy olyan emberen akik kib*sznak a másikkal majd nem csinálnak semmit?
Pont a magadfajta emberekből vannak a másokat lenéző undorító főnökök..
85%-os: Felesleges bármit is írnod, úgysem értik meg...
Aha,csak reméli hogy nem ez lesz a másik munkahelyen,meg caccog magában hogy dolgozni kell,de csak most ment oda dolgozniXD
Micsoda munkaerő!!
Ez a bajotok kis hópihék,egy kis nehézség és összeomlotok és mentek sírni fórumra.Életképtelen banda.Sírógörcs mert cúnanéni feladatot adott!Ombuccmant!!!
#24: Ritka undorító stílusod van.
#25: :DDD
Velem azt csinálták, hogy késve jöttek leváltani, akit pedig én váltottam, korábban ment el vagy 1 órával.
"Mert ilyen korban már nehezen megy a korán kelés" "Hamar kifáradok, mennem kell aludni"
2 nap után elegem volt, mondtam nekik, hogy lesz4rom, beírtam a túlórát, lejelentettem a főnöknek, másnap bekussolva jöttek időben és maradtak a munkaidő végéig normálisan.
Nem kell behódolni nekik, csak mert öregek. Elmehetnek a f4szba. Ugyanolyan beosztottak mint te, semmiben sem különbek. Nem vagy köteles helyettük dolgozni.
Te jó ég ezek a válaszok.
most akkor szerintetek teljesen rendben van, h egy fiatal új munkaerőt ugráltatnak, miközben ők játszanak a telón?
mondjuk a szolgalelkű prolik országában ez cseppet sem meglepő. attól, h velük is ezt csinálták fiatal korukban, még nem lesz normális.
A kérdező ped. asszisztens, nem takarítónő, vagy szolga. ha pedig megkérik, h mondjuk söpörjön fel, annak is van kulturált módja, nem az, h takaríccsá me fiatal vagy.
"Kezdem azt hinni, hogy azért ugráltatnak mert én vagyok a legfiatalabb"
azért ugráltatnak, mert ebben nőttek fel, és mert így vezetik le a frusztrációjukat. ha pedig mondjuk még nyelvet is beszélsz, vagy értelmes vagy, akkor még rosszabb.
anno amikor fősulisként árufeltöltő voltam, még a biztonsági őr (lol) is odajött kötekedni, h így pakolj, úgy pakolj, de volt alkalmi melóm rakodóként, ott is ugyanez volt: amikor fiatalabb munkatárssal dolgoztam párban, semmi baj nem volt, amikor 60 körülivel, akkor mindig.
"Remélem ha egyszer váltok másik munkahelyre akkor nem ez lesz."
lehet h jobb lesz, csak az a baj, h az értelmesebb emebrek zöme már külföldön van, a legtöbb munkahely már tele van h-lyékkel.
"csináljam meg ezt azt mert én vagyok a legfiatalabb.
Kezdem azt hinni, hogy azért ugráltatnak mert én vagyok a legfiatalabb "
A nap következtetése. :)
Amúgy nem, nem mindenhol van ez, hál istennek, ha megteheted, válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!