Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minden munkahelyen ez megy...

Minden munkahelyen ez megy vagy csak nálunk?

Figyelt kérdés

Én vagyok a legfiatalabb a csapatban ezért a legtöbb munkát nekem kell csinálnom. Egy suliban dolgozom ped asszisztensként de mellette takarítanom is kell.

Az egyik kolléganő a héten elkezdi, hogy Takarítsam ki az öltözőket mert nekem úgyis van időm! Mondom ok. (magamban meg, hogy téged miért fizetnek ha én csinálom a te munkádat?) Máskor is mondták már, hogy csináljam meg ezt azt mert én vagyok a legfiatalabb.

Kezdem azt hinni, hogy azért ugráltatnak mert én vagyok a legfiatalabb ők meg idősebbek és megtehetik ezt velem. Remélem ha egyszer váltok másik munkahelyre akkor nem ez lesz.

22/L

2017. okt. 12. 18:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Félreértettél, de elmondom szájbarágósan, mert tudom, hogy ilyen korban már kezd elhalni az egész tested, az agyadról már nem is beszélve, ami már lehet 20 éve is ugyanennyire alulfejlett volt, mint most. Én pusztán csak megjegyeztem, mint érdekesség. Nehogy azt hidd, hogy ez engem zavar, mert hidegen hagy, hogy hány pontom van :). Jót szórakozom, nem véletlenül írogatok még mindig :D. Tetszik érteni demens néni?
2017. okt. 12. 19:34
 22/30 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező te mire számítottál pontosan egy új munkahelyen kezdőként?

Mi felelne meg?

2017. okt. 12. 19:51
 23/30 anonim ***** válasza:
39%

#19: De itt ki írta azt hogy nem csinálja meg a feladatait? Egy hölgy leírta az elején hogy minden munkát neki adnak, majd nyomkodják a többiek a telefont, de egy szóval nem írta hogy hőzöng vagy nem csinálja meg. A kérdező se írta sehol hogy a rá bízott feladatot nem végezte el. Én nem tudom neked mi bajod.

Meg mit tiszteljenek egy olyan emberen akik kib*sznak a másikkal majd nem csinálnak semmit?

Pont a magadfajta emberekből vannak a másokat lenéző undorító főnökök..

85%-os: Felesleges bármit is írnod, úgysem értik meg...

2017. okt. 12. 19:56
 24/30 anonim ***** válasza:
43%

Aha,csak reméli hogy nem ez lesz a másik munkahelyen,meg caccog magában hogy dolgozni kell,de csak most ment oda dolgozniXD

Micsoda munkaerő!!

Ez a bajotok kis hópihék,egy kis nehézség és összeomlotok és mentek sírni fórumra.Életképtelen banda.Sírógörcs mert cúnanéni feladatot adott!Ombuccmant!!!

2017. okt. 12. 20:04
 25/30 anonim ***** válasza:
44%

#24: Ritka undorító stílusod van.

#25: :DDD

2017. okt. 12. 20:16
 26/30 anonim ***** válasza:
39%
Most vagyok 24 éves velem is igy bának az öregek kezdem érteni mirt mennek el a fiatalok. Meg nem is maradnak meg emiatt 5 évet voltam 1 nagy cégnél mindegyik lelépet.Mert segíteni senki nem ment oda az idősek közül de valami új dolog volt forditva elvárták a segítséget.De nem bántam mert a végére már minden jól ment a munkába csak az öregek nem változtak.Léptem is onnan mert lenésztek csak azért mert fiatal voltam.Olyan elvárásaik voltak család,lakás,gyerek,kocsi, és mindet 24 évesen Magyarországon.De nekkik dupla ennyi idö altt semm sikkerült mert mindegyik elvált az életbe is azt várták el mint a munkába a sokk okos idös ember.Akki meg normális volt csöndbe marat és segitet olyan kemény 2 ember volt.
2017. okt. 12. 22:19
 27/30 anonim ***** válasza:
40%

Velem azt csinálták, hogy késve jöttek leváltani, akit pedig én váltottam, korábban ment el vagy 1 órával.

"Mert ilyen korban már nehezen megy a korán kelés" "Hamar kifáradok, mennem kell aludni"

2 nap után elegem volt, mondtam nekik, hogy lesz4rom, beírtam a túlórát, lejelentettem a főnöknek, másnap bekussolva jöttek időben és maradtak a munkaidő végéig normálisan.

Nem kell behódolni nekik, csak mert öregek. Elmehetnek a f4szba. Ugyanolyan beosztottak mint te, semmiben sem különbek. Nem vagy köteles helyettük dolgozni.

2017. okt. 13. 08:52
 28/30 anonim ***** válasza:
27%

Te jó ég ezek a válaszok.

most akkor szerintetek teljesen rendben van, h egy fiatal új munkaerőt ugráltatnak, miközben ők játszanak a telón?

mondjuk a szolgalelkű prolik országában ez cseppet sem meglepő. attól, h velük is ezt csinálták fiatal korukban, még nem lesz normális.

A kérdező ped. asszisztens, nem takarítónő, vagy szolga. ha pedig megkérik, h mondjuk söpörjön fel, annak is van kulturált módja, nem az, h takaríccsá me fiatal vagy.

"Kezdem azt hinni, hogy azért ugráltatnak mert én vagyok a legfiatalabb"

azért ugráltatnak, mert ebben nőttek fel, és mert így vezetik le a frusztrációjukat. ha pedig mondjuk még nyelvet is beszélsz, vagy értelmes vagy, akkor még rosszabb.

anno amikor fősulisként árufeltöltő voltam, még a biztonsági őr (lol) is odajött kötekedni, h így pakolj, úgy pakolj, de volt alkalmi melóm rakodóként, ott is ugyanez volt: amikor fiatalabb munkatárssal dolgoztam párban, semmi baj nem volt, amikor 60 körülivel, akkor mindig.

"Remélem ha egyszer váltok másik munkahelyre akkor nem ez lesz."

lehet h jobb lesz, csak az a baj, h az értelmesebb emebrek zöme már külföldön van, a legtöbb munkahely már tele van h-lyékkel.

2017. okt. 13. 12:13
 29/30 anonim ***** válasza:
40%

"csináljam meg ezt azt mert én vagyok a legfiatalabb.

Kezdem azt hinni, hogy azért ugráltatnak mert én vagyok a legfiatalabb "

A nap következtetése. :)

Amúgy nem, nem mindenhol van ez, hál istennek, ha megteheted, válts.

2017. okt. 14. 14:00
 30/30 anonim ***** válasza:
Én eleve nem értem, miért kéne a legfiatalabbnak végeznie minden munkát. Én jelenleg gyakornok vagyok egy cégnél, de csődbe mennénk, ha nekem kéne csinálni a tapasztaltabbak munkáját. Én ha igazgató lennék, nem engedném hogy mindent az utolsó suttyó csináljon, de törekednék rá, hogy legyen annyi feladata, hogy beletanul. Szerintem ez minden munkakörben logikus.
2017. okt. 14. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!