Minden munkahelyen ez megy vagy csak nálunk?
Én vagyok a legfiatalabb a csapatban ezért a legtöbb munkát nekem kell csinálnom. Egy suliban dolgozom ped asszisztensként de mellette takarítanom is kell.
Az egyik kolléganő a héten elkezdi, hogy Takarítsam ki az öltözőket mert nekem úgyis van időm! Mondom ok. (magamban meg, hogy téged miért fizetnek ha én csinálom a te munkádat?) Máskor is mondták már, hogy csináljam meg ezt azt mert én vagyok a legfiatalabb.
Kezdem azt hinni, hogy azért ugráltatnak mert én vagyok a legfiatalabb ők meg idősebbek és megtehetik ezt velem. Remélem ha egyszer váltok másik munkahelyre akkor nem ez lesz.
22/L
Kit érdekel hogy hány éves akkor is a kollegád amig a főnököd nem mondja ,kér valamire addig ne végezz mások helyett munkát . Takaritani meg az iskolában fizetnek takaritónőket attol hogy munkahely nehagyd hogy csicskásztassanak.
Állj ki magadért és ha legközelebb is mondja hogy takarits mert neked sok a szabadidőd röhögj az arcába és ne mond hogy OK.
Igen sajnos nálunk is ez van. Szeptemberben kezdtem dolgozni, rajtam kívül mindenki 30-40 éves, és férfiak ráadásul. Én vagyok a legfiatalabb, most kerültem ki az egyetemről. Mindent velem csináltatnak meg, míg ők nyomkodják a telefonjukat. Nekem is kezd elegem lenni, hiszen ugyanabban a munkakörben vagyunk. Igaz mindent megcsinálok mert nem akarok hisztizni, csak hát nem igazságos.
23N
Tudod mi a melóm?rendszergazda
Mi van a munkaszerződésben:"...minden olyan feladat amire az igazgató felkéri"
Tehát:szerverterem takarítása(juj),usergépek tisztántartása,telefonok javítása(köze nincs a szakmámhoz),projektlevezetés,közbeszerzés,diktálás utáni gépelés(titkárnő is vagyok:)),és a postára is én ugrok ki!
Nagy meglepetések fognak még érni téged úgy érzem,de lázadj csak ahogy javasolták az a stabil állás feltétele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!