Minden munkahelyen ez megy vagy csak nálunk?
Én vagyok a legfiatalabb a csapatban ezért a legtöbb munkát nekem kell csinálnom. Egy suliban dolgozom ped asszisztensként de mellette takarítanom is kell.
Az egyik kolléganő a héten elkezdi, hogy Takarítsam ki az öltözőket mert nekem úgyis van időm! Mondom ok. (magamban meg, hogy téged miért fizetnek ha én csinálom a te munkádat?) Máskor is mondták már, hogy csináljam meg ezt azt mert én vagyok a legfiatalabb.
Kezdem azt hinni, hogy azért ugráltatnak mert én vagyok a legfiatalabb ők meg idősebbek és megtehetik ezt velem. Remélem ha egyszer váltok másik munkahelyre akkor nem ez lesz.
22/L
Azért ilyen válaszokra nem számítottam. Szóval szerintetek az a normális ha a kezdőnek odanyomnak minden munkát, és aki régebben ott van az egész nap nyomkodja a telefonját majd felveszi a fizetést a semmiért. Érdekes felfogás ez. Ez az XD-ző válaszoló is gondolom életében nem dolgozott sehol de osztja az észt.
Vagy miért a legfiatalabbnak kéne az összes munkát elvégezni? A beosztottak nem egyenrangúak?
Ha ugyanaz a beosztásotok, ugyanaz a munkakörötök, akkor szóld le és javasold nyalogassák a telefon helyett a padlót, ha ennyire van idejük, de nyugodtan lehet segíteni, ami korrektebb az ugatásnál vagy beosztás szerint lesz takarítás.
Egyik héten ez, aztán az...ennyi.
Legközelebb ne magadban mondjad véleményedet;)
Az igényesség-rend nem kor kérdése, ahogyan a lustaság sem.
Vicces vagy.vagy mégsem.XD
Látszik a kiváltságosságérzés a nagyképű zöldfülűek válaszain.Most jöttem ki a fősuliról és már mindent jobban tudok mindenkinél!Nekem ne merjenek alantas munkát adni ezek a vénségek,csak dögljenek gyorsan meg!
Hogy mernek utasítani!!Nyáááááá!!!XDMunkaügyibíróságot,nanet,femináczihadosztályt ide!!
Drágáim,ÓÓÓÓRIÁSI megelepetés jön majd.XD
Köszi ezeken most jó nevettem,feldobtátok az estém!
"Nyilván te profin kezdted a dolgokat, sosem voltál kezdő"
Vgy csak nem ugattam és hőzöngtem rögtön az első helyen,hanem inkább tiszteltem a tapasztaltakat és végrehajtottam az utasításokat akkor is,ha nem volt luxusmeló.Ez a különbség,az öregektől tanultuk a szakmát és nem a körülményeket szidtuk.Így léptünk előre
A tahó kihanemén alakokat már akkor is kiutálták teljes joggal és ma is így van.Az ilyen bányába se kell mert rögtön sivít hogy kivételezééés!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!