Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minden munkahelyen ez megy...

Minden munkahelyen ez megy vagy csak nálunk?

Figyelt kérdés

Én vagyok a legfiatalabb a csapatban ezért a legtöbb munkát nekem kell csinálnom. Egy suliban dolgozom ped asszisztensként de mellette takarítanom is kell.

Az egyik kolléganő a héten elkezdi, hogy Takarítsam ki az öltözőket mert nekem úgyis van időm! Mondom ok. (magamban meg, hogy téged miért fizetnek ha én csinálom a te munkádat?) Máskor is mondták már, hogy csináljam meg ezt azt mert én vagyok a legfiatalabb.

Kezdem azt hinni, hogy azért ugráltatnak mert én vagyok a legfiatalabb ők meg idősebbek és megtehetik ezt velem. Remélem ha egyszer váltok másik munkahelyre akkor nem ez lesz.

22/L

2017. okt. 12. 18:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
54%

Azért ilyen válaszokra nem számítottam. Szóval szerintetek az a normális ha a kezdőnek odanyomnak minden munkát, és aki régebben ott van az egész nap nyomkodja a telefonját majd felveszi a fizetést a semmiért. Érdekes felfogás ez. Ez az XD-ző válaszoló is gondolom életében nem dolgozott sehol de osztja az észt.

Vagy miért a legfiatalabbnak kéne az összes munkát elvégezni? A beosztottak nem egyenrangúak?

2017. okt. 12. 19:09
 12/30 anonim ***** válasza:
41%
ma 19:06 és te nőnek nevezed magad? Nem vagy normális az biztos,és ez már végleges.Durva.
2017. okt. 12. 19:10
 13/30 anonim ***** válasza:
15%
Ki mondta, hogy nő vagyok áldjalak meg? Ne keverjetek össze a 23/N-nel.
2017. okt. 12. 19:13
 14/30 anonim ***** válasza:
47%

Ha ugyanaz a beosztásotok, ugyanaz a munkakörötök, akkor szóld le és javasold nyalogassák a telefon helyett a padlót, ha ennyire van idejük, de nyugodtan lehet segíteni, ami korrektebb az ugatásnál vagy beosztás szerint lesz takarítás.

Egyik héten ez, aztán az...ennyi.

Legközelebb ne magadban mondjad véleményedet;)

Az igényesség-rend nem kor kérdése, ahogyan a lustaság sem.

2017. okt. 12. 19:17
 15/30 anonim ***** válasza:
46%

Vicces vagy.vagy mégsem.XD

Látszik a kiváltságosságérzés a nagyképű zöldfülűek válaszain.Most jöttem ki a fősuliról és már mindent jobban tudok mindenkinél!Nekem ne merjenek alantas munkát adni ezek a vénségek,csak dögljenek gyorsan meg!

Hogy mernek utasítani!!Nyáááááá!!!XDMunkaügyibíróságot,nanet,femináczihadosztályt ide!!

Drágáim,ÓÓÓÓRIÁSI megelepetés jön majd.XD

Köszi ezeken most jó nevettem,feldobtátok az estém!

2017. okt. 12. 19:17
 16/30 anonim ***** válasza:
33%
Azért a demencia már látszik a 15-nél.
2017. okt. 12. 19:21
 17/30 anonim ***** válasza:
48%
#15: Senki nem írta itt hogy jobban tud mindenkinél mindent. Te viszont meglátogathatnál egy pszichológust mert süt az írásodból hogy utálod a pályakezdőket. Nyilván te profin kezdted a dolgokat, sosem voltál kezdő. Micsoda szerencse hogy vannak ilyen emberek ;)
2017. okt. 12. 19:22
 18/30 anonim ***** válasza:
33%
De azt azért látjátok, hogy mennyi nyugger lehet itt? Mert pillanatok alatt 0-ra tudják pontozni az embert :D. Nem semmik ezek az öreglányok, nagyon tudnak, mikor az egeret kell nyomkodni, de a seggüket már nem tudják felemelni, mikor kellene.
2017. okt. 12. 19:27
 19/30 anonim ***** válasza:
55%

"Nyilván te profin kezdted a dolgokat, sosem voltál kezdő"

Vgy csak nem ugattam és hőzöngtem rögtön az első helyen,hanem inkább tiszteltem a tapasztaltakat és végrehajtottam az utasításokat akkor is,ha nem volt luxusmeló.Ez a különbség,az öregektől tanultuk a szakmát és nem a körülményeket szidtuk.Így léptünk előre

A tahó kihanemén alakokat már akkor is kiutálták teljes joggal és ma is így van.Az ilyen bányába se kell mert rögtön sivít hogy kivételezééés!XD

2017. okt. 12. 19:27
 20/30 anonim ***** válasza:
65%
A pontozás miatt aggódni üldözési mániára utal. Látszik is, hogy nem tudod itthagyni a topikot, mert megesz a méreg amiatt, hogy az elmebetegségedet nem pontozzák felfelé. Mire számítottál? Olvasd vissza az írásaidat, senki nem akarna 1 percig se közösködni ilyen rongy emberrel. Beszédes az egész.
2017. okt. 12. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!