Mit jelent az hogy "magadat ennyibe nézed" fizetés és munkahely kapcsán? Annyiba nézem magam amennyibe hagyják hogy nézzem
Ledobta az agyam az ékszíjat egy dolog kapcsán. Mikor szóba kerül a munkahel yés afizteés és meghalljákj mennyiért is melózok egyből jönnek a kérdések: miért melózol ennyiért? Hát ennyibe nézed magad?
Én meg nem értem de komolyan!! Mi az hogy ennyibe nézed magad meg mi az hogy miért melózol ennyiért?
Mi az hogy ennyibe nézed magad? Hát hogy én mennyibe nézem magam az egy dolog, az meg hogy a munkaerőpiac mennyiért és mire hajlandó engem alkalmazni az meg egy másik objektív dolog!
Vagy nem így van?
Tarthatom én magam istenkirálycsászárnak is, és igényelhetek havi milliós fizetést is. Csak aztán felébredek hogy kezem a bilibe lóg és sehova se kellek csak szar melókba szar pénzért....
Tarthatom én magam többre de ez a világon senkit se érdekel ám attól én egy fillérrel többet nem kaéom bérként!!
tehetek ilyen kijelentéseket hogy én „ennyiért“ nem dolgozom, csak aztán ha más nincs akkor vagy ennyiért dolgozom amennyiért vagy semennyiért----- mert más meg nincs.
Hogy van ez?
velem van a baj?
Erre én is kíváncsi lennék.
Egyébként a világ legegyszerűbb dolga mást hibáztatni és sebeket nyalogatni.
Válts pályát, tanulj mást, olyat, amire van kereslet és dolgozz többért.
"Válts pályát, tanulj mást, olyat, amire van kereslet és dolgozz többért."
Miből? Mikor? És ha ezeken a kérdéseken túljutottunk a köv kérdésem így 40 felett ki a retkes lóf**nak kellek majd akármilyne végzettséggel és zéró valós tapasztalattal?
Hm??
És ne jöjjünk az örök baromságggal hogy menjél el programozni meg hasonló eszement baromságok...
"Egyébként a világ legegyszerűbb dolga mást hibáztatni és sebeket nyalogatni. "
Van akinek már csak ez maradt. Még ez se legyen? akkor mi legyen? Adsz ásót és ássam meg a sírom és feküdjek bele élve vagy mégis mi?
Nézd... bármilyen ötletre csak vagdalózol, ami nem éppen értelmes, két diplomás emberre vall. Nem te lennél a világtörténelem első embere, aki 40 felett átképzi magát. Tömve vannak az egyetemek levelező tagozatai, nem véletlen. Az ember saját maga felel a sorsáért. Ha nem vagy képes változtatni bármit is, akkor megérdemled az életed és igen. Még egy-két ilyen komment után a kezedbe adom az ásót. Talán még segítek is megásni azt a sírt, mert számomra ez a mértékű rikácsoló felháborodással tarkított önsajnálat a legalja.
Érzem hogy a kezemet nyiszálom a késsel a felszeletelni kívánt hús helyett, de nem húzom el, hanem nyiszálom tovább és miközben ömlik a vérem hangosan kiabálok, hogy milyen sz*r nekem, hogy fáj, mindenki k*pja be!!! Ahelyett, hogy megállnál, lekezelnéd, bekötöznéd, elgondolkoznál és kitalálnád hogyan folytasd sérülten, félkézzel.
Remélem érted a hasonlatot...
"Tömve vannak az egyetemek levelező tagozatai, nem véletlen. "
Mi a szarnak mennék én el a kettő diplomám mellé még egy harmadik semmire se jó szutoky papírt letenni???
Minek????
Hát mondj nekem olyan szakot amit reálisan el is végzek (ne mondd hogy orvos meg mérnök meg IT mert ezt 20 éves fejjel se végeztem volna el most meg pláne nem....) szóval amit el is végzek és 40 felett nem mondják azt hogy mi a francot akarok én itt ennyi évesen nulla tapasztalattal??
Könyörgöm!!!!
Hát azért ekkora rózsaszín felhőben ne lebegjünk már!!
Hát hova a szarba kell egy 40 feletti zéró tapasztalattal adott téren a friss papírjával? Hova a szarba? Hát ne mondd már!!!!!!!!!!!!!
Ne mondd!!!!!!!!
Hát itt vagyok olyan két papírral amiben VAN TAPASZTALATOM és így se kellek a kutyának se.
Ht még ha tapasztalat se lenne....
Hova kellek én a sor mellé minimálbérért bohóckodni a fogatlan alkeszek közé. ODa!!!!!
És tudod hogy oda is csak azért vettek fel mert legtagadtam a papíromat??? Ha bevallanám a diplomát azonnal repülnék.
Akkor nem mondom...! :)
Boldog életet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!