Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit jelent az hogy "magadat...

Mit jelent az hogy "magadat ennyibe nézed" fizetés és munkahely kapcsán? Annyiba nézem magam amennyibe hagyják hogy nézzem

Figyelt kérdés

Ledobta az agyam az ékszíjat egy dolog kapcsán. Mikor szóba kerül a munkahel yés afizteés és meghalljákj mennyiért is melózok egyből jönnek a kérdések: miért melózol ennyiért? Hát ennyibe nézed magad?

Én meg nem értem de komolyan!! Mi az hogy ennyibe nézed magad meg mi az hogy miért melózol ennyiért?

Mi az hogy ennyibe nézed magad? Hát hogy én mennyibe nézem magam az egy dolog, az meg hogy a munkaerőpiac mennyiért és mire hajlandó engem alkalmazni az meg egy másik objektív dolog!

Vagy nem így van?

Tarthatom én magam istenkirálycsászárnak is, és igényelhetek havi milliós fizetést is. Csak aztán felébredek hogy kezem a bilibe lóg és sehova se kellek csak szar melókba szar pénzért....

Tarthatom én magam többre de ez a világon senkit se érdekel ám attól én egy fillérrel többet nem kaéom bérként!!

tehetek ilyen kijelentéseket hogy én „ennyiért“ nem dolgozom, csak aztán ha más nincs akkor vagy ennyiért dolgozom amennyiért vagy semennyiért----- mert más meg nincs.

Hogy van ez?

velem van a baj?

2017. okt. 2. 08:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
hogy tud a hajléktalan egy padon híd alatt stb aludni? úgy hogy nincs lakása és ágya na így.... ilyen marha egyszerű.
2017. okt. 2. 21:48
 12/28 anonim ***** válasza:
Ezek alapján azt kell mondanom, hogy veled van a baj. Ha van diplomád meg minden és így sem vesznek fel, akkor valószínűleg a személyiségeddel van a baj. Sok esetben a személyiség többet számít mint a tudás (főleg pályakezdő, vagy tapasztalatot nem annyira igénylő állásoknál), mivel be lehet tanítani az új embert, de a személyigét nem lehet egy könnyen megváltoztatni. Úgyhogy simán lehet, hogy unszimpatikus vagy az interjúztatóknak.
2017. okt. 2. 22:22
 13/28 A kérdező kommentje:

"n és így sem vesznek fel, "

nem érted a lényeget. felvesznek hogyne vennénbek fel. van állásom most is. na de MI ÉS MENNYIÉRT na ez a lényeg.

Bohóckodok trógerkedek szarért húgyért mert más nincs ez van.

2017. okt. 3. 08:11
 14/28 anonim ***** válasza:

Akkor átfogalmazom neked:)

Ha van diplomád meg minden és így sem vesznek fel egy jól fizető helyre, akkor valószínűleg a személyiségeddel van a baj.

Mondjuk, ha ennyire nem jött le enélkül, hogy mire gondolok, akkor az már sok mindent megmagyaráz.

2017. okt. 3. 08:43
 15/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem mindegy hogy milyen szakon szerezted a diplomát. Van-e értéke a munkaerőpiacon. Ezesetben ezek szerint nem sok.
2017. okt. 3. 08:46
 16/28 A kérdező kommentje:

"Ezesetben ezek szerint nem sok."

Ne szépítsünk. Semmi.

sőt a mostani helyemen nem is tudják hogy van. ha megtudnák fel se vettek volna/kirúgnának.

2017. okt. 3. 13:36
 17/28 anonim ***** válasza:
És mi értelme volt egy ilyen diplomára időt és energiát fektetni? Komolyan érdekel.
2017. okt. 3. 15:24
 18/28 A kérdező kommentje:

Azért 18 évesen a középsuliból kikerülve kb lövéxem se volt arról higy mit ér ez a diplkoma és benyaltam azt amit a tanáraim szüleim és kb mindenki fújt végezd el mert ez meg az lesz ha elvégzed és két kézzel kapnak majd utánad.... senkinek nem lett igaza. Lószart se ér.

de mire ez kiderült rég elvégeztem

Nem egy nagy sztori józan ésszel magad is rájöhetsz.

2017. okt. 3. 15:57
 19/28 A kérdező kommentje:

na és akkor most? most akkor menjek vissza a hajdani tanáraimhoz a (már nem is élő) szüleimhez hogy mit pofáztak alaptalanul mert mint kiderült lövésük se volt neki (se) mit ugattak csak mondtak valami szépet....

na most mi legyen.... ugye...

2017. okt. 3. 18:09
 20/28 anonim ***** válasza:
Ez van, a munkaerőpiac folyamatosan változik, engem is etettek szülők-tanárok, hogy mekkora esélyeim lesznek, és nem lettek, egyszerűen nincsenek álláshirdetések, protekcióm meg nincs. Én is hallgatom a "többre lennél hivatott" bölcselkedéseket másoktól, de az ember ott dolgozik, amit talál. Ha keresek, és nem találok, akkor azt csinálom, ami van.
2017. okt. 8. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!