Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Költöznétek a munka miatt?

Figyelt kérdés

Első munkahelyem, új vagyok, de mondjuk ahol lakom, ott nem sok munka van. Jelenleg majdnem 2 órát utazom csak oda. Van egy lakásom ezen a településen, ahol lakom, még a szüleimtől kaptam, egy elég jó lakás, felújítva, jó állapotban stb. Nem szívesen válnék meg tőle. Ha eladnám, az áráért a fővárosban csak egy feleekkorát kapnék kb. Ha kiadom, hasonlóan aránylanak az árak egymáshoz. Amíg még próbaidőn vagyok, nem öltözöm, de ha azt mondják, hogy maradhatok állandóra, akkor meggondolandó. Autóm nincs, tömegközlekedéssel van ez a majdnem 2 óra, de ha lenne kocsim, akkor is szerintem csak valamelyest rövidítené le a dolgot.

A hely tetszik, a kollégák szimpatikusak, jelenleg nem keresek sokat, de van, aki jól keres itt, remélhetőleg egyszer én is leszek olyan. Hasonló típusú munkahelyek közül talán ez a legszimpatikusabb, de mindenképpen az egyik legnagyobb ilyen cég. Költözzek Budapestre egy feltehetőleg rosszabb és kisebb lakásba?

2017. okt. 1. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Költöznék, és nekem is van lakásom, mégis üresen áll.

Már RÉG el kellett volna adni, de a drága apám nem engedi.

Én eljöttem 1000kmre a lakás tök kihasználatlan.

Kiadni nem akarja, akkor mi értelme van? Kell a fenének, ősintén. :( , én úgysem költöznék oda, ha Magyarországon élnek sem, mert mindentől tök távol van.

2017. okt. 4. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Én azért költöznék mert mindig a lehetőséget kel nézni most lehet csak 1 szobás lakásod lesz de cserébe csomó munka lehetőség is.Ott elég nehéz nem találni valami munkát én sokkal kiseb városban lakok de itt mindig van 4-5 munka lehetőség ott gondolom ez olyan 30-40 körül is lehet.Inkább olyat lesz nehéz találni ahol kevés kocsi megy mert az nagyon rossz ha olyat találsz ahol állandóan megy valami.
2017. okt. 4. 15:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen szakmád van, de szerintem RENGETEG lehetőség van Budapest környékén. Rengeteg nagyvállalat költözött ki agglomerációba, ami még könnyen elérhető (autópályán kb.), de mégsem a belváros. Hatalmas logisztikai cégek, áruházak, szalonok, stb.

Én nem gondolkodok Budapest belvárosában, mert utálnék mindennap ebben a forgalomban bumlizni. Viszont pont azt látom, hogy iszonyat sok lehetőség van városon kívül is.

2017. okt. 5. 17:10
 14/16 A kérdező kommentje:

Jó neked, hogy ezt látod, az én szakmámban csupa ottanit találok. Köszönöm a válaszokat. Most ott tartok, hogy még kipróbálok pár egyéb utat, hogy lehet még közlekedni, lehet hogy találok rövidebbet. Aztán, ha nincs más, öltözöm.

De ami nem világos számomra: hogy fogok valaha is a jelenlegi lakásomban lakni? Úgy értem, csak akkor,ha esetleg a jövőben ott hagyom ezt a vállalatot? Vagy hogy?

2017. okt. 7. 09:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha bejön az élet távolabb, akkor ottmaradsz és tartósan kiadod, avagy eladod a lakásod. Ha nem jön be, akkor még mindig lesz hova menned. Én 1-2-3 évig biztosan megtartanám akkor is, ha úgy néz ki, hogy maradok a távolabbi helyen végleg.
2017. okt. 7. 10:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, nem is akarom eladni, szívesen beköltöznék oda. Csak ha nem váltok munkahelyet, akkor ez sose lesz így?
2017. okt. 7. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!