Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek van jófej főnöke?

Kinek van jófej főnöke?

Figyelt kérdés

Miben nyilvánul meg?

Létezik ilyen? :)

2017. okt. 1. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Nekem. Néha közös piálást szervez, mindenben segítőkész, nem érdekli mennyi ebédszünetet tartasz, hányra mész dolgozni és hánykor mész haza. Csak legyen elvégezve a munka.
2017. okt. 1. 18:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem :)

Gyakornok vagyok, a főnököm néha hazavisz a kocsijával, plusz megengedte, hogy hazavigyem a céges gépet, és azon írjam a szakdogámat, mikor az enyém tönkrement.

2017. okt. 1. 19:21
 3/14 anonim ***** válasza:
68%

Nekem 2 is :)

Hála èg 2 főnökön van ès mindkettő egyformán baromi jó fej.

Miben?

Pl:

Eleinte ha késtem, mindig írtam egx sms-t, de pár alkalom után mondták, hogy 30-40 perc késésről ne írjak, az nem késés :D szóval abszolút nem izgatja őket, hogy érek be..

2 ève vagyok itt,még soha nem mondták, hogy nem mehetek szabira vagy akármi, bármikor elmehetek.

Ha orvoshoz vagy okmányirodába kell mennem vagy valami fontos bármikor elmehetek pár órával előbb, de teljes napnak írhatom be.

Kiharcolták a felső vezetésnél, hogy nekem is legyen hiper szuper cèges telóm a kis gagyi helyett + céges laptopom.

Ha rossz kedvem van munka után is felhívna mi a gond, tudnak e valamiben segíteni stb.

Rengeteget nevettetnek, bolondoznak velem.

Ha nagy ritkán valakivel konfliktusom van, akkor mennek és megvédenek, elbeszélgetnek az illetővel.

Van lehetőség havi 2* bemenni szombaton 3 órára 9től 12ig túlórában, a 3 órára fizetnek 20 ezret, hivatalosan 2 embert fizetnek de elég lenne 1 is a munka elvégzésére, de a főnökeim mindig mondják, hogy menjek be nyugodtan hol egyikőjükkel hol a másikkal, ha akarok, meg ha kell a pénz, elücsörgök velük, ha már fizetnek 2 embert akkor menjek, még ha semmit nem csinálok is :D

Kb ezek.

2017. okt. 1. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit irgylem aki írta : 30-40 perc késésről ne írjak, az nem késés...

Láttam 1 kollégát 6.05 kor lépett be a portán. Főnökünk látta. Nem mondott semmit " csak " a falióra nézett. Tekintete minden volt, csak jó nem.

Elintézni valónk van, szabira is többnyire elengednek.

Táppénzen vagyunk, mi hívjuk valamiért, Mikor jössz?? Hogy vagy, azt nem kérdezik. :(

Konfliktus? Nem kérdezik meg a vitázókat. " Sőt " gyanítom néhány kolléga ily módon tetet lapátra emberkéket. ( kollnőm is ezen mesterkedik, hogy felmondjak )

Nem vagyunk elkényeztetve 1általán...

Sőt A4-es lap kevés lenne leírni.

Férjem " élményeiről " is lehetne.

Dicséret? Ismeretlen ez a szókincsükből.

Ez van, ezt dobta ki a gép.

( kevés a melo itt, tűrni kell, mert hontalan leszel, vagy éhenhalsz )

2017. okt. 1. 20:25
 5/14 anonim ***** válasza:
Kedves #3! Milyen munkakörben dolgozol?
2017. okt. 1. 20:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tök jó fej a főnököm. Segítőkész, bármi kérdésem van, az ajtaja mindig nyitva áll előttem.

Alapvetően nem érdekli merre járok és mit csinálok egész nap, amíg elvan végezve a dolgom. Vagyis jókat szokott vigyorogni, amikor elkéredzkedek előbb, vagy napközben 1-2 órára. Röhög, de megköszöni, hogy jelzem, hogy dolgom van és szeretnék elmenni.

Kiáll mellettem, kíváncsi a véleményemre.

Lehet vele az élet nagy dolgairól is beszélgetni. Bármilyen céges eseményre megyünk többnyire együtt utazunk. Általában jó kedvvel telik az idő, illetve ezen "kiküldetéseken" rúgtunk már be egy társaságban nem egyszer. Laza természetű, érti a fiatalok nyelvét, pedig generációs különbség van köztünk.

Persze odacsap az asztalra, ha kell, de többnyire nem szoktam erre okot adni.

2017. okt. 1. 21:00
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Szomorú hogy attól számít valaki jó főnöknek hogy elnéző, trehány és engedékeny.
2017. okt. 1. 21:10
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is szomorú, velem is tökre meg voltak elégedve; nekem is adtak céges telefont, nagyobb monitort, fizetésemelést, szóbeli elismerést mások előtt; de igyekeztek megtartani a tekintetüket, nem lett volna elnézve, ha kések v. lógok, kamu túlóra sem volt betervezhető. És ez így is fair a kollégákkal szemben, már csak azért is lett volna rossz, mert szerettem a kolleginákkal (is) jól kijönni, nemcsak a vezetőkkel és nem váltam olyan beképzeltté, mint a #3. válaszadó. 🙂
2017. okt. 1. 21:18
 9/14 anonim ***** válasza:
én is meg vagyok elégedve magammal...
2017. okt. 1. 22:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a 3-as csak ironizál?
2017. okt. 2. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!