Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megérné elmennem egy olyan...

Megérné elmennem egy olyan munkahelyre, ami 30 kilométerre van, minden nap mehetnék a hatóriási busszal, és a délután ötössel vagy az este hatossal tudnék hazajönni?

Figyelt kérdés

Anyagilag most nem állok valami fényesen, ezért jól jönne egy kis tőkeinjekció.

Viszont alig lennék otthon és rettegek a kudarctól, hogy bénázni fogok a munkahelyen.

2017. szept. 24. 16:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"most komolyan, hogy lehet vki akkora birka, hogy 5-10 évig bejárjon egy 50-100 km-ra lévő munkahelyre?

rövid távon még elmegy, de aki évek alatt sem jut el külföldre, vagy költözik más városba, esetleg képzi tovább magát ez idő alatt, az hihetetlen lúzer, bár gondolom, kifogás az bőven van. "

Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy képzi magát, de én pl. esti nyelvtanfolyamra járok, és tanulmányokat írok abban a témában, amiben egyetemet végeztem. de szerintem a munkahelyem a szakterületen az, ahol a legjobban lehet keresni, a legnagyobb adott típusú cég, van más hasonló nagy is, de az még messzebb van. Nem tudom, budapesti vagy-e, de pl. akik az agglomerációban laknak, már általános iskolás korukban megszokják az ingázást, ha nem a helyi gettó suliba akarnak járni, és ha jó gimibe mennének, akkor meg pláne, sokan 3 járművel 2 féle bérlettel járnak gimibe, pedig a szomszéd városba mennek. És nem hiszem, hogy mindenkinek ki kéne mennie külföldre. Én pl. nem akarok, nem mennék, és nem értem, ettől miért lenné birka, mart nem akarok elmenni.

2017. okt. 1. 20:56
 22/24 anonim ***** válasza:
Amúgy három nyelven beszélek, és igen, meg is tudok rajtuk szólalni, de minek menjek egy másik munkahelyre, ha innen csak lefelé van?
2017. okt. 1. 20:58
 23/24 A kérdező kommentje:

Kocsim az lenne, hogy átjárjak, csak a jogsim nincs még meg.

Viszont azért is nehezíti a helyzetemet, hogy más városban dolgozzak, mert eddig csak itt, helyben dolgoztam. Szóval elég földhözragadt vagyok. És tényleg, rettegek a kudarctól.

2017. okt. 1. 21:14
 24/24 anonim ***** válasza:
18évesen reggel 4kor keltem , 5ra mentem dolgozni ,este 6kor végeztem és fél 8ra értem haza pedig csak 15kmre volt a munkahelyem , nem nyafogtam otthon ,hogy fáradt vagyok ,haza éftem lefürödtem ,megkajáltam elmosogattam és aludtam. Majd 16órát voltam oda.
2021. okt. 15. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!