Ha a főnököm csoportvezetőnek szeretne kinevezni, hogyan kérdezzem meg a kollégáim véleményét erről?
Irodán dolgozunk. Én vagyok a legfiatalabb, és majdnem én kerültem oda legutoljára. Kb 30-40 éves emberekkel vagyok ott.
Csak akkor fogadom el a "kinevezést", ha a többieknek is tetszik. De azt a tudtukra adom majd, hogyha nem én leszek az, akkor egy új ember, akit nem ismerünk, és aki lehet, hogy kiforgat minket a székünkből.
Tervezek egy kis megbeszélést erről, de félek, hogy a szemembe senki nem fogja megmondani, hogy nem.
Mit tegyek, hogy csináljam?
Köszönöm
20L
Amúgy ahogy írják, az ilyen lehetőséggel egyszerűen élni kell, mert lehet hogy utána évekig nem lesz több. Ha egyszer visszautasítod akkor találnak mást a helyedre és lehet hogy évekre megragadsz a jelenlegi pozíciódban.
És a jövőre nézve nem mindegy hogy te is 30-40 éves korodig ugyanazon a szinten leszel, vagy 20 évesen előléptetnek. Még ha fel is mondasz, vagy munkahelyet kell váltanod, akkor is jobban fog mutatni az önéletrajzban hogy te csoportvezető voltál és nem csak X+1 beosztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!