Mi a véleményetek az olyan főnökről, aki betiltja a
munka közbeni rádióhallgatást?
Kirugás mert rádiót hallgattál?
Durva. sztem nem jogos.
Késés, sokadik alkalommal, facezol, stb, az talán indok....
2017. okt. 6. 08:44
Ha valaki egyedül dolgozik, és így senkit nem zavar a zene, akkor nem éppen jogos a tiltás.
Viszont ahol többen vannak, ott eléggé megosztó tud lenni ez a téma. Már csak az ízlés miatt is.
Egy korábbi munkahelyemen mindig szólt a zene / számítógépen volt fenn egy csomó album / általában sikerült összehangolni, hogy mindenkinek tetsszen. Viszont nem mindig...és ebből néhanapján vita volt. Hogy pl. hiába van oda mondjuk 6 ember az alternatív rockért, ha 2 másik hülyét kap attól, hogy kénytelenek ők is ezt hallgatni. Ebben az esetben egyet tudnék részben érteni egy főnökkel, ha nemes egyszerűséggel nem engedi a zenehallgatást. Főleg nem hangosan.
Jelenlegi helyemen is, pl állandóan az az ótvar Sláger Rádió szól, mert egy szem munkatársnak a 6-ból az a kedvence, és nekünk is hallgatni kell. Egyesek képtelenek kompromisszumot kötni. Úgyhogy, ha ő nincs bent, akkor rátekerünk a Rádió Rockra. Jeee...
2017. okt. 15. 21:41
13/20 A kérdező kommentje:
12: Erre a legjobb megoldás a köztes kompromisszum: Munkaidő egyik felében ezt az állomást hallgatjátok, a másikban amazt, és akkor mindenki elégedett lehet.
Ha egy étteremben van rádió akkor az artisjust vagy mi a neve pénzt kér az étteremtől. Nem értek hozzá, de a cég jogásza azt mondta hogy tényleg így van. Nálunk ezért nincs tv és magnó a étteremben.
2017. dec. 7. 12:35
Lehet hogy az egyik rosszindulatú sunyi kollegàd beköpött és ez az oka .Nem hinném hogy ez akkora probléma lenne.Az is lehet hogy valakit beakarnak rakini a helyedre mert ez azért gyanús hogy azzal fenyeget meg a főnököd amit szeretsz is csinàlni .Sztem vmeik jó barátjsnak ágyaz meg ugy hogy têged szépen kipécéznek és kirugnak.Ez egy jó indok ne hallgasd a ràdiót és ezt ő is tudja hogy te szereted melo közben hallgatni.Én beszêlnék a főnökkel négyszemközt és megmondanàm neki hogy ne kerteljen mondja meg hogy mi a szàndéka velem.
2017. dec. 8. 17:57
16/20 A kérdező kommentje:
14: De szerintem ez csak azokra az esetekre vonatkozik, amikor a vendégek is hallhatják/láthatják a rádiót/tévét.
17/20 A kérdező kommentje:
15: Ahogy írtam, ez már a múlt. Kilenc évvel ezelőtt történt. (Rá egy hónapra kirúgtak, mert az egyetértésük ellenére téli szabadságra mentem. Nem annyira bántam.) Nemcsak nekem volt megtiltva a rádióhallgatás, hanem a másik konyhatakarítónak is, aki akkor dolgozott, mikor én szabad voltam. A rádió el lett víve a konyhából.
18/20 anonim válasza:
Nemes egyszerűséggel ennek az lehetett az oka hogy nem azért fizettek hogy jól érezd magad! Anno kb 10 éve az iskolák is ilyenek voltak. Ha mi bementünk akkor az = volt a rosszkedvek. Csak a unalmas tananyag, hajtás stb.(manapság ugye már okostelók, tableten... a gyerekek kb mintha diszkóba mennének A suliba , nincs az A rossz hangulat hogy most csak A kötelésség 8-10 órán át, ahelyett messengereznek órák alatt) A munkahelyemen is azt szeretné sok döntök hogy szenvedni kelljen még ott az ember.
2018. jún. 14. 14:00
19/20 A kérdező kommentje:
Én '88-tól '97-ig jártam általánosba. És nekünk kéthetente pénteken volt iskolarádió, és akkor azon az órán nem is tanultunk, csak a rádiót hallgattuk. :)
A kezét megcsókolnám.
Dolgoztam egy rövid ideig egy boltban.
Nagyon idegesített a rádió, főleg, hogy slágerek címmel ugyanazt a 3 számot játszották le 10x. Meg alapjáraton nem nagyon szeretem hallgatni a bugyuta reklámokat. Meg néha zavart is pl kasszanyitás vagy kasszazárásnál.
Még nem lehettem egyedül a boltban kollégáim meg amint megérkeztek, nyomták be a rádiót, gyűlöltem őket érte.
Engem a boltban is zavar, amikor megyek a közértbe vásárolni és nem tudok figyelni mert megy az odegesítő nyenyere a háttérben.
2019. jún. 17. 10:18
Kapcsolódó kérdések: