Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most ez mi a franc? Diák...

Most ez mi a franc? Diák vagyok és mentem gyakszira, egy étteremben dolgozom. A kollégám meg olyan utasításokat ad hogy a vécét pucoljam ki és takarítsak.

Figyelt kérdés

Nem azért megyek oda neki dolgozni hogy vécét pucoltasson velem. Most mire véljem ezt? Mit tegyek? Veletek is volt ilyen?

Budapest, 17/L

2017. szept. 20. 18:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

# 20 !

Sajna nem. Volt kollnőmet írtam, akkor hallottam. De akkor nem igazán tűnt fel a dolog, személyzet takarít. Most hogy itt olvasom már " feltűnőbb ".

2017. szept. 21. 18:25
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Babám, a vendéglátás ott kezdődik, hogy minden maximálisan TISZTA. A ruhád, a kezed, a placc, a pult, az egész munkafelület, a konyha, a mosogató, a mosdó. Nem hallottál erről soha? Ahol a WC retkes, ott nagy valószínűséggel más is az. Az első, amit meg kell tanulnod, hogy igényes legyél a munkakörnyezetedre. Ezután bevágnak a fekete mosogatóba. Ott aztán megtanulod hol lakik a jóisten. De muszáj. Pincérként Te vagy kint a frontvonalban. Ismerned kell a munkafolyamatokat. Hogy akarsz majd később levezényelni egy műszakot, ha gőzöd sincs arról, mi az, hogy takarítás? Hogy akarsz mondjuk munkabeosztást csinálni, ha nem tudod, melyik munkafolyamat mennyi időt vesz igénybe? Hogy akarod jól kezelni a kávégépet, sörcsapot, ha sosem szedted szét egy alapos takarításra? Ha ügyesen takarítasz, és a fekete mosogatóban is helyt álltál, mehetsz a fehèr mosogatóba. Meg kézilánynak. Egyszerűen tudnod kell, melyik étel miből, hogyan és mennyi idő alatt készül el. Másképp hogy fogsz válaszolni a vendégek kérdéseire? Hogy fogsz ételt ajánlani a bizonytalan vendégnek? És hogy fogod viselni ilyen mimózaként, ha majd a szakács elküld a halál farkára a rendeléseddel együtt? Mert lesz ilyen, ebben biztos lehetsz. Ha komolyan gondolod a vendéglátàst, akkor némi alázatot szedj magadra.
2017. nov. 15. 13:49
 23/23 anonim ***** válasza:
Vedd ugy,hogy az alapoktól kezdheted!Nem a kasszánál kezdődik a tanuló karrier!Csillogjon a wc!Majd ha meglátod a kávégepben,lefolyóban milyen szép trutyik vannak...Kitartás!Előttem már leírták ,h ez egy folyamat.
2018. febr. 22. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!