Most ez mi a franc? Diák vagyok és mentem gyakszira, egy étteremben dolgozom. A kollégám meg olyan utasításokat ad hogy a vécét pucoljam ki és takarítsak.
Figyelt kérdés
Nem azért megyek oda neki dolgozni hogy vécét pucoltasson velem. Most mire véljem ezt? Mit tegyek? Veletek is volt ilyen?
Budapest, 17/L
2017. szept. 20. 18:04
11/23 anonim válasza:
Az lehet hogy, külföldön is de szerinted ha vendégek megtudják ki megy be oda ha nem gyorskajárol van szó.Éterembe ez egyáltalán nem normális én viztos nem kockáztatnám meh ha vevöim felét elveszitsem.Olyan mint mikor 1 osztályon nyilvánosan vissza önti a bort nagy botrány lenne nem érné meg l.
12/23 anonim válasza:
11es, meglep hogy te nem tudtad hogy a pincérek ezt is csinálják. Akkor ne járj étterembe, mert mindegyikben ez megy. És nyugi nem két felszolgálás között csinálják hanem záróra után, ami után már nem érintkeznek étellel. Kivétel akkor van ha az egyik vendég nagyon összerondítja a mosdót.
13/23 anonim válasza:
Akkor azért is fizetnek külhonba annyit, amennyit...
Mert záróra után, üzemtakarítás...
14/23 anonim válasza:
Ok értem de nem hiszem hogy, be is tartják eszt a szabályt sok helyen.Mert eszt pl. elenörizni semm lehet én már csak emiatt nem is engedném vagy akki csinálja annak több pénzt adnék.
15/23 anonim válasza:
Amitt a 13 ír az ugy el is fogadható zárás után úgy ok.De más hogy, biztos büntetik nem hiszem engednék normális helyeken.
16/23 anonim válasza:
Bizony hogy normális ez! Eddig 3 étteremben dolgoztam és mi takarítottuk a wcket is. Semmi nincs benne, felhúzol egy gumikesztyűt és kész.
17/23 anonim válasza:
13as, ez nem külföldön van, hanem itthon:-)
18/23 anonim válasza:
17-es. Értem köszi.
De remélem hogy " záróra " után van ez.
Mert rohadt ritkán járunk étterembe, de lehet hogy nem is fogok.
Szomorú, hogy nincs XY létszámű takarító személyzet.
( basszus, most jut a fejembe : volt kolléganőnek kevés a nyugdíja. vendéglátásba ment vissza, és bizony mintha Ő is mondta volna : Takarítanak nyitás előtt )
19/23 A kérdező kommentje:
Nyitás előtt takarítunk :)
2017. szept. 21. 17:41
20/23 anonim válasza:
Azzal sincs semmi gond, kérdező. Legalább tiszta a wc:-D De tényleg nem tudtad hogy ezt is a pincérek csinálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!