Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek olyankor mi van...

Szerintetek olyankor mi van ha felvesznek egy céghez de 3-4 hét után "elakad a dolog"? Többit alább.

Figyelt kérdés
Mondjuk felvesznek egy céghez, eltelik pár hét, azt ledolgozzátok, rendben van. De utána a kollégák furcsállják hogy te mint munkavállaló leginkább "utasításokat követnél", mondják el mit kell csinálni, magadtól kitalálni mit kellene tenni, sajnos nem megy. Ők meg ez alatt önállóságot értenek, persze a kettő nem ugyanaz, azért valami stratégia azért kell az embernek. Ilyenkor mi a helyzet?
2017. szept. 17. 16:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
érdekes,én meg tudom oldani, hogy ne a főnököm utasításaira várjak, sőt, ha valamit kér, akkor az tuti csak plusz munka...a főnökömnek vagy egy hónapjába beletelne, mire meg tudná csinálni azt, amit én...
2017. szept. 17. 19:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Ez a kettes nagyon tetszett. Ja azt elkezdem terjeszteni hogy a ceg repulogep alkatresszel foglalkozik meg fuszernovennyel.
2017. szept. 17. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

munkakör nélkül lutri.

Egyébként én is így kezdtem a munkám, hogy előszőr minden sz_rral mentem a kollégához, hogy bólintson rá, ami után megkaptam, hogy nem vagyok elég önálló.

Utána megoldottam mindent saját kútfőből, amire meg azt kaptam meg, hogy miért nem egyeztetek fontosabb dolgokban.. (Egyeztetés: -"Főnök! Így fogom csinálni!" -"Ok"..)

Azóta megvan az arany középút, de ja, vannak idióta helyek az tény.

2017. szept. 17. 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, te helyből vagy ilyen hülye, vagy segítenek?
2017. szept. 17. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, menj el rendőrnek ha nem tudsz önállóan cselekdni, ott minden reggel van elig az osztályokon...
2017. szept. 18. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!