Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha próba idő alatt mondok fel...

Ha próba idő alatt mondok fel az nekem semmilyen anyagi vonzattal nem jár?

Figyelt kérdés
Tehát nem büntetnek meg nem fizettetik ki a munkás ruhát amit adtak srb

2017. szept. 16. 14:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Vedd elő a munkaszerződést, minden benne van.
2017. szept. 16. 14:08
 2/16 A kérdező kommentje:

Visszavonhatatlanul lemond arról a jogáról,hogy elálljon attól vállalásától,hogy a társaságukkal munkaviszonyt létesítsen " tehát alá írtan ezt az ajánlást munkaviszony létesítésére..papirt ...inenntol köteles vagyok náluk dolgozni ? Nem mondhatom vissza ?

Vagy esetleg ha az orvosi alkalmasságin nem felelek meg úgy ez ki lehet kerülni?

2017. szept. 16. 14:09
 3/16 anonim ***** válasza:
58%
Csatlakozom az előzőhöz. Ha van munkaszerződésed és tudsz olvasni, akkor olvasd el és értelmezd. Ha van szerződésed, de nem tudsz olvasni, akkor kérd meg egy olvasni tudó ismerősödet, hogy olvassa fel neked. Ha pedig nincs szerződésed, akkor bármikor kisétálhatsz az ajtón, a munkaadódnak semmilyen jogi eszköze nincs arra, hogy bármit is behajtson rajtad.
2017. szept. 16. 14:11
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát józan paraszti ésszel végiggondolva szerintem ez a mondat azt jelenti, hogy nem mondhatsz fel... furcsa kötelezettség, nem akarok hülyeséget mondani, de én így értelmeztem.
2017. szept. 16. 14:13
 5/16 A kérdező kommentje:
Még nincs szerződésem ,ajánlat munkaviszony létesítésére..de alá írtan..vagy ez ha szólok hogy még se nem probléma?
2017. szept. 16. 14:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, másold be ide a teljes szöveget a személyes adatok nélkül és adj konkrét és teljeskörű kontextust hozzá. Enélkül nem tudunk segíteni.
2017. szept. 16. 14:18
 7/16 A kérdező kommentje:

Ajánlat munkaviszony létesítésre/lap teteje /

Xy kft

Munkaviszony létesítése teszek onnek ajánlatot..

2. Az ön felajánlott munkaviszony határozatlan idejű,Az ön munkaviszonynak kezdő napja 2017.10.1

Munkába lépésnek napja 2017.10.2

Bruttó bér ..stb

Felajánlott munka kör

Évi bruttó kitartás

Tb

Stb 6 ilyen pont van felsorolva

A 6.viszont az a mondat amit írtam

Visszavonhattalak lemond arról a jogáról stb ..

Kérjük higy amennyiben elfoghatta a fenti feltételeket,küldje vissza az aláírt ajánlati levelet részemre, társaságunk csak akkor köti a jelen ajánlat amennyiben a társaságunk aláírta a munkaszerződést a szükséges bbelső folyamatok elvégzését követeim....

Mostmar teljesen nem értem...most vissza mondtam vagy nem ? ..mert ezt helybe le fénymásoltak aláírva tehát vissza került hozzájuk

2017. szept. 16. 14:34
 8/16 A kérdező kommentje:
Vissza mondhatom vagy nem *
2017. szept. 16. 14:35
 9/16 A kérdező kommentje:
A legalján meg ez van elfogadom az ajánlatot a fenti feltételekkel és kijelentem hogy az ajánlat elfogadássá követően lemondok az elállási jogomról
2017. szept. 16. 14:38
 10/16 A kérdező kommentje:
Tehát ezt csak úgy tudom ki kerülni ha orvosi alkalmasságin nem megyek át?
2017. szept. 16. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!