Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem jelentik a munkahely...

Miért nem jelentik a munkahelyi szexuális zaklatást? Miért van még a cégnél?

Figyelt kérdés

Dolgozik nálunk egy olyan mérnök aki minden nőnek udvarol, célozgat, fogdossa őket, hízeleg. Tegnap a dohányzóudvaron odament az egyik sori dolgozóhoz, átfogta a haját és a nadrágjához húzta a fejét. Nem nyomta oda, de teljesen egyértelmű volt, hogy orális szexet imitál... Mások mesélték, hogy a mellbimbóját simogatta előttük vagy épp undorító módon lefetyelt.

Az ilyen emberek mit keresnek társaságban? Miért nevetik el a dolgot ahelyett, hogy a HR-re vinnék az ügyet? Mindenki úgy kezeli mint valami poént én meg lassan elhányom magam tőle...

Más is bejelenthetné? Mi van, ha letagadják? Minden cég ilyen?

2017. szept. 14. 23:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Gondolom valami kis cégnél van ez. Ha ilyen viselkedést megenged magának, akkor ő nem fél a kirúgástól. Tudja, hogy úgyis maradni fog. Biztosan vannak a vezetőségbe rokonai/barátai.

Azt rúgnák ki, aki bejelenti a dolgot.

Aki meg szintén poénként éli meg, az már hozzászokott az ilyen dolgokhoz és normálisnak látja...vagy tényleg ő is ilyen paraszt.

2017. szept. 15. 08:10
 12/18 anonim ***** válasza:

bizonyára van olyan hely ahol lehetne ezt jelezni.

Valahogy fel kellene venni videóra.

Sima fotómasinán ki tudtam venni azt a kis piros fényt, ami jelzi, videofelvétel készül.

A mai okos telokon nem lehet ilyent beállítani??

Melohelyen nem fog pfont osztogatni! Mert akkor Ő repül, aki pofoszkodik.

Nem biztos hogy tűrném, ha ezt tennék velem. Főleg mások előtt.

2017. szept. 15. 11:57
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos tinikortól bele van nevelve a nőkbe a pasik által, hogy ezt vegyék poénnak. Mert ők is tudják, hogy amit csinálnak, az minden, csak nem etikus, de persze a tetteikért a következményeket nem vállalnák. Ezért könnyebb már a 13-14 éves csajoknak is azt mondani (pl. osztálytársak), hogy ha nem nevetsz ezen az alpári viccen, akkor nem erkölcsös vagy, hanem fapina, savanyú, merev, mittudomén... és ehhez hozzászoknak. Főleg... most nem fikázásból, de egy sori dolgozó milyen közegből, középsuliból jöhet... és emellett még ott van az is, hogy jaj, ha szólok, akkor kirúghatnak.

Én pl. azon voltam kiakadva, amikor a mi cégünkhöz jött az amerikai főnök meg a fia (aki szintén vmi fejes), és ott... hát elég félreérthetetlen hangsúllyal kezdte nekünk (4en voltunk nők) mondani, hogy hűűűűűű, most ő iszik egy sex on the beach koktélt, kacsint-kacsint... és én voltam az egyetlen, aki nem vihogott rajta, az egyik csaj még meg is szólt engem emiatt (ő ott tette az arcát, hogy hahahhahahaha, látod, én nevetek rajta, én nem vagyok tipikus fapina nő, hahahahahhhahahahhaaaaaa)... mivel ez csak egy db vicc volt, és fizikailag nem ért hozzám, kézjeleket nem tett, hagytam a jelentgetést a fenébe, de attól ez még elég durva. Főleg hogy ugye Amerikából jöttek, ahol minden szirszarral lehet jelentgetni szexuális zaklatásért.

2017. szept. 15. 12:04
 14/18 A kérdező kommentje:
150 fős cégről van szó és van ismerőse a vezetők közt. (Ma felmondtam... :) Szuper érzés.)
2017. szept. 15. 17:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor az a lenyeg :)
2017. szept. 15. 21:48
 16/18 anonim ***** válasza:
"és van ismerőse a vezetők között" - én is dolgoztam 110 fős cégnél, mindenki ismert mindenkit, szóval azért ez nem meglepő...
2017. szept. 19. 06:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#1: Gondolom neked is van vagy 8 általánosod. :D Hasraesel, mert valaki mérnök? Jó hülye lehetsz. Az én férjem is mérnök, sőt, nem csak egy beosztott a sok száz közül, hanem vezető. Ennek ellenére úgy kell beszélniük a munkásokkal, mint ők vezetők egymás között. Nyilván nem velük kell megvitatni a vezetői dolgokat, de ugyanolyan hangnemben beszélnek mindenkivel. Senki sem lehet a kutyájuk.
2017. szept. 19. 09:34
 18/18 anonim ***** válasza:
60%

Mert a HR-es se angyal, hanem gonosz és kárörvendő.

Az én kollégáim mind szadista pszichopaták, gondolom a Ti HR-eseitek se különbek.

Neki szebb lesz a napja, ha téged szenvedni lát és ennyi.

2017. okt. 30. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!