Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyárban soron csapatban kell...

Gyárban soron csapatban kell dolgozni?

Figyelt kérdés
Mindenben szar vagyok, semmihez nem értek, az emberekhez főleg nem... Gondoltam vmilyen összeszerelő munka jó lesz nekem, de az is csak egyedül, hogy azt a napi 12 órát le tudjam dolgozni.

2017. szept. 13. 20:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10: Mindegy, amiket írsz, rám is igazak, avval a különbséggel, hogy én nem vállalkozásba kezdtem, hanem külföldre jöttem, a holnugyanolyan szintű munkáért triplaannyit kapok, és még bunkókat se kell elviselnem. :)
2017. szept. 14. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
a holnugyanolyan=ahol ugyanolyan
2017. szept. 14. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
8: Nálam avval tettek be végleg, amikor elkezdték rólam azt rebesgetni, hogy tuti búza vagy impotens vagyok, mert nem beszélek velük nőkről meg szexről.
2017. szept. 14. 20:00
 14/15 A kérdező kommentje:

Menjetek szobára xD

Vagy inkább menjünk mert én is ilyen vagyok...

Csöndben ülnénk egymás mellett.

Tök mindegy azt is utálják aki szóba áll velük szal nincs értelme ezért fárasztania magát az embernek hogy elfogadják.

2017. szept. 14. 21:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14: Na ja, a gyárban, mivel nem beszéltem velük, úgy gondolták, lenézem őket (protekcióval kerültem be, az öregem régebben felsőbb, irodai beosztásban dolgozott ott). De ha beszélek velük, akkor meg tuti avval csesztettek volna, hogy a szám jár a kezem helyett. Van rajta sapka azért, nincs rajta sapka, azért...
2017. szept. 15. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!