Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezne hogy nem jó a munkám,...

Létezne hogy nem jó a munkám, vagy a csak a főnököm utál?

Figyelt kérdés
Közmunkán vagyok 68 ezerért. A főnököm engem küld el a legtöbb helyre, befizetem a csekkjeit, még is szerinte semmit nem csinálok. Rosszul esik, amikor azt mondja nem csináltam semmit, pedig egész nap azzal a dologgal bajlódtam.
2017. szept. 12. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, miért fizeted a csekkjeit?
2017. szept. 12. 15:23
 2/6 TR75 ***** válasza:

Például azért, mert ha azt mondja, hogy nem megy el befizetni, akkor lőttek a közmunkának is?

(Nem a sajátjából fizeti, hanem abból, amit a főnöke a csekkre ad.)

2017. szept. 12. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
2017. szept. 12. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Diktafont kell vinni minden nap. Aki meg hagyja magát ugráltatni, úgy járt.
2017. szept. 12. 15:41
 5/6 BalladaiHomály válasza:

Ha van szakképzettséged, akkor sürgősen helyezkedj el benne, mutasd meg a mostani főnöködnek hogy megvagy a hatalmaskodása nélkül.

Panaszt gondolom nem tudsz, vagy nem akarsz tenni ellene, a szabványosodott Magyar urambátyám világban, lehet visszaütne a történet. Hacsak nem névtelenül és a történet szempontjából beazonosíthatatlanul teszed meg egy két szinttel felsőbb szervezet irányába.

Ha nincs szakképzettséged, akkor SZEREZZ EGYET! Olyat ami érdekel, és szeretnéd csinálni! Kell hogy legyenek lehetőségek a helyi munkaügyi központok szervezésében. Olyan nincs hogy valaki nem jó szakmunkásnak valamilyen irányban, ami még tetszhet is neki! Mindenképp kerülj ki annak a gyökérnek a hatósugarából.

2017. szept. 12. 15:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg mindig lehordott a többiek előtt, hogy na bezzeg xy(mármint én) nem csinál semmit. Holott előtte el sem magyarázta mit kellene csinálnom. Meg azon is ki volt akadva, hogy 2 percet egyszer késtem, illetve, hogy egyszer 2 perccel hamarabb eljöttem a munkahelyről, illetve hogy 2 perccel hamarabb már felöltöztem a munkaidő előtt. De ha a kis kedvencei késnek az egyáltalán nem probléma.
2017. szept. 12. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!