Hogyan értsem meg a főnököm viselkedését illetve mit kezdjek vele?
Legfőképp te érezheted, hogy mit akar, de ennyiből nehéz megállapítani. Az is lehet, hogy csak szimpatikusnak talál, esetleg senki más nincs, akivel hasonlóan viselkedne?
Én 2 éve dolgoztam nyáron diákként az egyetem mellett, egy nálam 15 évvel idősebb, feleséggel rendelkező férfi felajánlotta, hogy hazahoz, majd ez rendszeressé vált. Munkaidő végén már várt, illetve sokszor a munkába is ő vitt. Kezdett furcsa lenni a helyzet, de leginkább akkor kezdtem gyanakodni, mikor a feleségéről panaszkodott, hogy megromlott a kapcsolatuk, illetve a felesége akkortájt ment ki egy hónapra a szüleihez Írországba. Egyik hazafelé úton elkezdett a korábbi szexuális kapcsolatairól, barátnőiről beszélni eléggé mélyebb szinteken, illetve az én kapcsolatomat kérdőjelezte meg, mert szerinte nem igazi kapcsolat az, ahol az egyik fél 60 km-re lakik (azóta összeköltöztünk a párommal, 1 éve együtt lakunk). Az ezt követő este írtam neki, hogy másnap reggel vonattal megyek dolgozni, mert jön a barátom is csak ő másik irányba megy, így együtt elmegyünk az állomásig. Tisztára kiakadt reggel, mikor meglátta az üzenetet, azzal fenyegetett, hogy kikeresi a szüleim számát és őket fogja reggel hívogatni, ha nem veszem fel és nem megyek vele. Persze a számukat nem találta, mert mobiljuk van és titkosított, de folyamatosan írt nekem, hogy szálljak le a vonatról a következő meg a következő... állomáson, szálljak át a kocsijába.
Szóval én azt tanácsolom, hogy mivel nem tudni mik a szándékai, jobb ha tartod a távolságot.
Mivel a jövő héttől vége, szerintem hagyd a fenébe, felesleges vele beszélni, úgyis letagadná a valós szándékait, ha olyanok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!