Zsarnok a főnököm, mit tegyek?
Két éve dolgozom neki. Büféről van szó, mindennap reggel 9-től este 7-ig a munkahelyen vagyok. Tavaly nyáron előfordult, hogy 42 (!!!!!!!!) napot mentem zsinórban, pihenő nélkül mert minden kollégám nyaralni ment, sorban... Én meg a sarki közértig nem jutottam el... Most megint volt, hogy 18 napot jöttem pihenő nélkül, és mikor bejelentettem, hogy 2 napra elmegy, húzta a száját... Hogy én minek látogatom a szülőanyámat falun... Mert 200 kmről nem tud akármikor behívni dolgozni. A fizetésemért is úgy kell könyörögni,hogy adja ki... Állandóan van valami, amit levonogathat,mindig talál valamit... Régen nem ilyen volt. Mindennap azt kapom, hogy a kolléganő mennyivel jobb forgalmat csinál, mint én. Meg hogy mikor én vagyok akkor úszik az egész büfé a mocsokban, rosszul végzem a munkámat, mert nem tudok mindennap 140 ezres forgalmat összehozni. Szabadnapjaimon is mindig hívogat. Tegnap felhivott mikor aludtam délután, hogy a hűtő nem jó, én b.asztam el, stb. A párom 200 km-re lakik, eljött, napközben nem tudom hova tenni szóval itt van velem. De ettől dolgozom. Ha nem jönnek ide az emberek,nem tudok mit tenni.
Felmondás? Nem lehet vele normálisan beszélni. Mit tegyek? Teljesen tönkrementem idegileg.
23L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!