Hogy viseljem el ha a főnököm ugráltat és közben még nevet is?
Hat az "ugraltatas" a munkad resze. Nagyon sok a melo takaritokent es nagyon kell teperni.
Viszont az szerintem is kibirhatatlan, ahigyan a fonokod viselkedik veled. En felmindanek, nem mindenki birja ezt, en se birnam.
Hat ket dolgot tehetsz. Az egyik hogy abszolute ignoralod.
A masik foleg a ha fel akarsz mondani, ez lenne: "Kedves fonok, megtenne, hogy ram nez ha velem beszel? En ugyanolyan beosztottja vagyok mint a tobbiek, nem hiszem hogy raszolgaltam erre a banasmodra. Ha problemaja van a munkammal tessek velem kozolni, es en teszem amit on mond. Ha nincs vele problema akkor pedig ne tessek haragudni, de nekem is kijar ugyanaz a tisztelet ami a tobbi alkalmazottjanak."
Szerintem megerne kiallni magadert. Ha tisztelettudoan mondod ezt egy szava sem lehet, arrol meg ne is beszeljunk hogy nem biztos hogy olyan konnyu masik jo takaritot talalni.
Mondjuk a lényeg hogy jön a pénz, addig szerintem röhöghet.
Akkor lenne nekem problémám ha nem kapnám meg a pénzem.
Akkor lehet belevernék a csávóba.
Belefutottam hasonlóba, Leléptem, sajna x@rabba. Onnan is eljöttem.
Publikus hogy mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!