Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy viseljem el ha a főnököm...

Hogy viseljem el ha a főnököm ugráltat és közben még nevet is?

Figyelt kérdés
Takarítóként dolgozok, és a kisfőnököm ugráltat, és közben még nevet is, hogy mindent megcsinálok. A piszoár takarítástól kezdve mindent. Tudom, hogy megalázó a munkám, de jelenleg pénzt gyűjtök és a cél lebeg a szemem előtt. De lelkileg hogy lehet ezt bírni, hogy valaki folyton megalázni és szórakozni akar rajtam?

2017. júl. 31. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hat az "ugraltatas" a munkad resze. Nagyon sok a melo takaritokent es nagyon kell teperni.

Viszont az szerintem is kibirhatatlan, ahigyan a fonokod viselkedik veled. En felmindanek, nem mindenki birja ezt, en se birnam.

2017. júl. 31. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
próbálok egyébként másik munkát keresni , de túl sokáig tart a munkábaállási folyamat.. Önéletrajz.. Várakozás.. Interjú.. Eredményt várni.. (ez már nem takarítóként lenne) De ebben a hónapban még ki kell bírnom ezt..
2017. júl. 31. 14:23
 3/6 A kérdező kommentje:
nekem sem az utasításadással van problémám, inkább azzal, hogy ezt úgy teszi, hogy közben másokkal összenéz / összenevet..
2017. júl. 31. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hat ket dolgot tehetsz. Az egyik hogy abszolute ignoralod.

A masik foleg a ha fel akarsz mondani, ez lenne: "Kedves fonok, megtenne, hogy ram nez ha velem beszel? En ugyanolyan beosztottja vagyok mint a tobbiek, nem hiszem hogy raszolgaltam erre a banasmodra. Ha problemaja van a munkammal tessek velem kozolni, es en teszem amit on mond. Ha nincs vele problema akkor pedig ne tessek haragudni, de nekem is kijar ugyanaz a tisztelet ami a tobbi alkalmazottjanak."

Szerintem megerne kiallni magadert. Ha tisztelettudoan mondod ezt egy szava sem lehet, arrol meg ne is beszeljunk hogy nem biztos hogy olyan konnyu masik jo takaritot talalni.

2017. júl. 31. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a lényeg hogy jön a pénz, addig szerintem röhöghet.

Akkor lenne nekem problémám ha nem kapnám meg a pénzem.

Akkor lehet belevernék a csávóba.

2017. júl. 31. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Belefutottam hasonlóba, Leléptem, sajna x@rabba. Onnan is eljöttem.

Publikus hogy mi történt azóta?

2019. aug. 9. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!