Hogyan viseljem el a főnök feleségét?
Figyelt kérdés
Lassan 8 éve vagyok egy cégnél vezető beosztásban, imádom a munkám, minden szuper lenne de a főnök felesége 1,5 éve visszajött (gyerekek más ovisok) és kikészít. Mindenbe beleszól, főleg az én dolgaimba, pedig nem is ért hozzájuk és az alattam lévő kollégáknál is sokszor bekavar és én jövök ki hülyén. Már többször elmondtam neki, hogy felesleges az én feladataimmal is foglalkoznia, mert mindent kézben tartok. Ilyenkor 1-2 hétig "leszáll rólam", de utána kezdődik minden előröl. A főnököm is elismeri, hogy ilyen a felesége és már ő is többször beszélt vele ez ügyben (mert hát az ő dolgaiba is szeret beleszólni). A lényeg az egészben, hogy most már nagyon nehezen viselem el, de emiatt nem szeretnék munkát váltani. Hogyan csináljam azt, hogy ne húzzam fel magam rajta? Próbálok nem foglalkozni vele, de nem megy! :( Előre is köszönöm!2016. jan. 7. 17:22
1/1 anonim válasza:
Nyugtasson az a tudat, hogy minden munkahelyen van legalább egy idegesítő, kellemetlen, netán elviselhetetlen kolléga vagy főnök.
Ezért hiába váltanál munkát, hidd el cseberből vederbe esnél, mert olyan hely nincs ami tökéletes!
Ha szereted amit csinálsz és amúgy minden frankó, akkor ezért ne menj el onnan.
Nehéz az ilyen emberekkel nem foglalkozni, de javaslom a figyelemelterelést vagy a 10-ig számolást és hasonló módszereket. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!