Érettségivel van esélyem olyan munkát találni, amivel kereshetek nettó 120ezer felett?
van, de nagyban függ hol laksz, mihez értesz, mit vállalnál el...
ismerek olyat aki érettségi nélkül keres jól (legálisan)
Én érettségivel keresek havi 200e ft-ot, néha felette.
Gyár, 3 műszak, Veszprém megye.
Utolsó, hogyan? Nettó?
Ha egyetemista vagy, nem haladhatja meg a heti munkaidőd a 25 órát. Vagy már van egy szakmád, és amellett levelezőn? Vagy hogy?
Nem mondom, hogy kamu, csak tök jó. Szerencsés vagy.
Én diákmunkán csak a minimumot kapom, tudtommal 8 órázni törvényileg tilos, illetve bejárni se lehet ilyen munkarend mellett az egyetemre többnyire.
Habár, ki tudja, biztos van, aki meg tudja oldani.
Pár szót hozzáfűznék a 8#-as kommentjéhez..
16 éves kortól szülői beleegyezéssel lehet menni nyári munkára, onnantól pedig, ahogy a "diák" tud, úgy jár(hat) be dolgozni, így esett a kis baleset, hogy én 16éves koromtól jártam diákmunkára, még középsuli mellett is, sokszor heti 4-5 napot is akár (8 órás műszak, 14:00-22:00-ig) *igen, akkoriban még nem 15:15ig volt tanítás...
Rengeteg egyetemista ismerősöm dolgozott ugyan ott, ahol én, ők szintén elég sokat jártak, csak speciel éjszakában.. Akkor a kommentedet olvasva, mi mindannyian törvényszegést követtünk el? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!