Mennyi is lesz a nettó minimálbér általánossal, érettségivel, diplomával?
2017-ben a bruttó minimálbér 127.650 forintra, a nettó 84.887 forintra emelkedik.
-minden rosszindulat nélkül, de én annyit csináltam, hogy beírtam a Google-be, hogy minimálbér összege 2017, és az első találatban ott volt, némi rosszindulattal ugyan, de nem is csoda, hogy csak minimálbért kapnak, ha még erre sem képesek.
Semmivel sem lesz magasabb!
Amit hallasz a reklámban, az csak hazugság, propaganda!
Semmit nem kell már hinni a Fidesznek!
Nincs 4 elemis, se érettségis se diplomás minimálbér, a minimálbér az minimálbér mindenkinek!
Ami van még, az az úgynevezett garantált bérminimum, az olyanoknak, akik olyan munkát végeznek, amihez szakképzettség kell, egy érettségi nem számít szakképzettségnek, a diploma sem feltétlen, ha valaki takarító a diplomájával, akkor nem jár neki a garantált bérminimum. De ha valaki mondjuk kőműves vagy rendszergazda, amihez kell az OKJ-spapír, neki minden munkaadó köteles megadni a bérminimumot.
Egyébként ugyanonnan kimásolom:
"2017-ben a bruttó bérminimum bruttó 161.250 forintra, a nettó 107.231 forintra emelkedik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!